Sunday, January 2, 2011 • 6:38 AM • 0 comments
Assalamualaikum ., name aku Noran Naqiah bte Nor Halim., 15 thon.,SMK. St. David..thon nieyh mahu PMR ., saye harap saye akn dapt keputusan yg terbaek ., saya nak buad family saya bangge gn keputusan saye...oh lupe pulak nak ucapkan selamat thun baru..mm ape azam korg sume .,azam sy pd thon ni nk lulus PMR n buley buad family bangge gn sy (: ., hmm lepas ni hobi saye adelah membace buku...haha.,saye ni tak lah pandai sangat., tp saya akn berusaha utk capai kejayaan , kalau saya tak dapat sume A pon., dapat lulus dalam sume subject pon cukup lah., asalkan markah sya tu bole menbanggekan family saye...erm esok sekolah..tak sabar nak jmpe gn kenkawan.., n duduk kat kels baru .,meja bru..huhu tngok jer lah ape yg akn terjd kat skul esok .tk sbr nye haha.,sye rindu kat kawan sy idzfan,azim,fatin,arina dn laen2 ..emm buad korg,thon ni kt dah tk buley maen2 n enjoy2 mcm dlu lgy., thon ni kt kne blajar bersungguh2.,, aha n buad diri ak sendiri., thon ni bkn mase utk couple2 k.. haha., no boys n myb no phone pasnei ., kahkahkah

• NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget