berbaik ...???herm yeke..
Friday, January 21, 2011 • 1:52 AM • 0 comments
weh2 ko thu tk budk tu td die tegor ak time balik td..mule2 ak nampk die jln gn minah tuh ak wat budo jer.herh hanggen pon ade tp blagak cool lar tkkan nak p belasah dieorg plakkan??...then ak terserempak gn budak tu kat kantin ak dah lah gh tension ..,die p pnggel ak plak nak tknak ak pndang lah jugak muke ko yg tk berape nak hensem tuh...

ko tye ak siape penolong kelas ak??herh ak inad ko nak cakp ape lah td ., ko nak ckp bnde tu jer ke???then ko tye ak knpe ak hangen arinie., ,weh2 ak hangen sb kau lah jugak brader ....ngee tp bukan sb kau sorg ade jgak lah sbb2 yg laen!!pastu bule pulak kau buad lawak ..kau kate ak ****** ke arinie..,ak cakap pale woot kow.., haha !! ko pun bule pulak ketawe jugak..dah lame2 tu kaw belah.,,tp kan yg kelakar nye., sampai jer ruma sy tukar bju., then sy tngok sy mmg betol2 ****** ., ea mane awk thu ewa sy ****** ., awk ni kan tk berubah.,ape2 yg berlaku kat sy sume awk thu..ngee~~

tapi kau thu tk ak heppi sb budk tu tegor ak td..ak tk sangke pulak die nak tegor ak., semalam sumpa kurang maen sombong lgy awk dengan sye kan??hamper menanggis sy sb awk buad bodoh bile saya pnggel awk..terima kasih lah sbb kite tk perlu nak bergaduh mcm dulu lgy kan wak...

ape2 pun saye akn berdoa utk persahabatan kt nei., kalw bole sy nak berkawan dgn awk sampai ble2 ., sy tknk bergaduh dn berpisah dgn awk.,thutk?????erm awk kalw bole sy nak rapat mcm kite form 1 dulu., kalo kat mane2 ktdueorg jer yg berkepit., sampai ader org yg ckp kite couple..bile org tye betol ke kt due couple due2 buad muke meluat...haha sy tk thu lah ape yg awk rase time dieorg tye mcm tu!!pape pon sy gile rindu kot time tu..huhu :) 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget