dikejar hantu mce balik dr jog!!!!
Sunday, January 16, 2011 • 3:46 AM • 0 comments
hurm ., petang td jnji gn kak nisa nak jog kol 5:30 .,tpy pkol 5:30 td still menhadap FB jugak ...smpai lah kak nisa bgy mcg kol 5:32


Kak nisa:noran kat ne?
Aku:jap2 nk kuar ruma.jap..(pdhal blum kluar ruma pon,bru terhegeh2 nak carik headphone n stokin),haha sory kak

Aku:akq jap tnga ikad tali kasut huhu
Kak nisa:ok..akak kt uma lg..t noran dh smpai,bg tau akak
lar kat ruma lgy rupenye..,noran igt akq dah tnggu noran lar td..huh wat suspen jer haha
Aku:ok2 ,n0ran nk gerak dh ni.
Aku:akq n0ran dh smpai ....


dengan muke yg terperangad kami bertembung.,,haio mcm dh jnji2 jer., kt pkai bju yg same...bju mlake maju tu haha., lawak kan .. hihu..,mule2 kt jaln2 jer smpai jer kat skul pringgit kt start jog., tpy mule akk nisa malu2 nak lari HAHA

thn tngh lari2 tu ader lah budk lari pngel ak., nak pandang tp tak sempat sbb sempot berlari tkod nak stop kiki >_< sory ea.. tpy last2 ak sendiri tk puas aty sb tk dpt pndng dieorg.,,

ak gn kat nisa td gi jaln2 kat ats buket..,ktorg jog separoh jaln jer bhaha., tpy ok per jog due kali round tau.,,,ktorg borak2 n gossip2 biase lah perempuan katekan huhuh.,siape yg tlah d'gossipkan oleh kami tu sory ea HAHAH

lpa tu mse nak balek ktorg dah pening nak jaln mane.,thn kt amek kputusn tok jaln tmpat yg ktorg jaln td coz jaln yg lgy satu tu byk kreta

abes time nk balek mmg tk best.., tngh syok2 brjaln tiber2 ader due ekor hantu tngh naek moto lalu dpn kiteorg., ak gn kak nisa wat doh jer.., die mintk num., ak gn kak nisa wat doh jer..,dlm hati ..eh ader ak silat gak budk ni tp sabar2...lpas tu sekor dr hantu tu ., turun dr motor., die ikod ktorg jaln .,ak sabar lgy...thn dh sampai dpn siket ktorg lari., die dpt kejar.,mmg lar ko naek moto kan????vodo punye hantu...

skali papa ak lalu mcm lintang pukang hantu due ekor tu lar., HAHA nak pecah perut ak...thn ak gn kak nisa tros lari blek ruma nseb bek lar ruma dah dekt., thn ttbe bdk tu pusing balek ., tp mceb bek lah kak nisa dah msuk ruma..thn hantu2 tu tak nampak ak...

blek jer.,ak teros kol kak nisa ak tnye kak nisa dah smpai ruma blum?? die kt dah2 noran dah sampai ruma???dah2 ..thn ak off phone :)

thn dpt 1 mcg from kak nisa., ak pon bce 

kak nisa:Abis la aak..td dieorg lalu-lalang dr bawah sbb nk tngok akak ada ke x kt uma ni..
Aku:Hah?mmg gler r dieorg 2.
Kak nisa:Tu ar pal..dieorgtau x uma noran??
Aku:Tk,sb die xperasn n0ran td. 
Kak nisa:Aduh..m'yesal blek lmbt td..huhu
Aku:Salah2,menyesal lalu situ td..HUHU
Kak nisa:Hak a..btl2..huhu..dh nasib..
Aku:HUHU ,thu xpe.
Kak nisa:TQ eh sbb blanje air mineral td :)
Aku:no hal larh kak ..

sampai disitu jerlah mcg kami huhu...,,tpy td mmg best kan kak nisa,.. tp lgy best kalo kt dpt simbah air kat due ekor hantu tu...hihi., hOpe dtg jog gn kak nisa lgy., best best best..HUHU.  
P/S:utk budak2 laki yg terserempak gn ktorg mse jog nanti tlg jgn tegor sb ktorg tkkan lyn.,so buang tenage korg jer lah dok meneggor ktorg yg dah sah2 tkkan lyn korg  :BHAHA



OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget