hari pertama fom 3 (:
Monday, January 3, 2011 • 6:49 AM • 0 comments
hurm kembali ke sekolah setelah cuti panjang pade tahun 2010 ., tahon ini agak membosankan bgy ak kerana abg2 fom 5 thon lepas dan kak nina ., sudah tiade di st.david ., hurh., walau ape pon., ak msti teroskan belajar ... walo borink mcm ner pon sb tkder dieorg belajar tetap belajar., pagi2 td ak dah berkobar2 tak sabar nak pergi skul., yelah ..tak sabar nak tngok aksi2 kawan2 ak tuh., ak betol2 rindu kat kawan ak yg bername idzfan n azim., sb dieorg lah yg selalu buad lawak ., n buad ak benggang., dieorg dah macm adk beradik ak dah., huhu..hurm ., masuk jer sekolah td ak dah terserempak gn fatin ., kawn yg selalu mendenggar masalh aku ., hurh., best gilak., jumpe jer die td ak teros peluk die.HAHA., thn dr jaoh ak dah jmpe gn kawn2 ak yg laen ., dieorg tersenyum melihat perubahan ak., yerla., thon2 leps ak pnye gaye ak agk2 kebudk2kan siket huhu..thon ni ak dah ubah sume nye..hurm.., oke kat perhimpunan td., ckgu tak byk ckp sgt., ktorg yg lgy byk berckp dr ckgu haha., hurm ktorg asyek pndg2 kat abg2 yg ensem jer,,,eh tk igt ke thun ni awk nak PMR., dah tkder mase lgy nak tngok laki ni sume k..HAHAokeh., sampai jer kelas td., akuh lah budak perempuan pertama yg jejak kat dalam kels 3A5 tuh haha., hurm idzfan ., amir,alif sume dah pandang aku., aku bt bodo jer .,, haha ., pdhal mcm nak peluk2 jer dieorg sb rindu., tp control kalo dieorg pompuan tkper lah.,urm ...oh.., tidak ko nak thu tak ., ketue kels tok thon ni adelah AMIR ., haha gudluck amir.., urm kt dalm kels td ak asyek kne buli jer., biaser lah ., dieorg sume dok satukan ak gn amer je ., knape erh.., pelik2 ., >_< hurm., ak tk puas last2 akmal jd mangse., ak menjeling jer dak akmal dlm kels td., sory akmal haha., dak elyas lar., selalu sgt nak kne kan ak. ak dah agk dah huhu sbr jer., dah tu peranggai die org nak watper kan???tp kat skul td asyek twergelak jer lah., dr pg sampai balek skul., nak thu tak hari first skul dah ade homework., aha sabar jer lah...naseb baek bm ., thu lah jugak ak mcmner nak wat huhu .. urm waktu rehat tadi ., agk busan tkthu kenapa., tp yg penting memang busan haha., dan waktu balek td hamper membuadkan ak nak menangges., mse kat pagar skul td aku asyek perhatikan tempat letak motor n basikal jer., takder lgy moto2 n basikal2 abg2 fom5 thon lepas., klo dieorg ade., time blek ni lah., mmg bising dgn sore dieorg yg nak kuar kan moto n basikal dr pagar sekolah., hmm rindunye., tp ape nak buad mase dah pon berlalu., chill k noran..ak still ader kak nisa,abg edry,izzat,muz, n laen per..haha ..mungken lpas nie dieorg lah kakak n abg2 yg bule buad ak happy mcm abg2 n kakak fom5 thon lepas buad..,insya'allah..td mase balek ak bual2 gn adk angkat ak., n ktorg lepak kat kantin sambel buad keje skul., sampai lah van ak sampai ytok amek ak.., hurm tngok jer lah ape yg tjd esok., hope esok akn lgy best dr harinie,,, (:.,insya'Allah

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget