in relationship ???
Tuesday, January 18, 2011 • 1:22 AM • 0 comments
hey2 sume msti ramai yg tertnye2 ak couple gn saper kan ???knape ak letak in relationship kat FB ak.....hadoy korng ni tk payah lar piker pnjg2 .,ak bukan couple btol2 pun lah..ak just letak in relationship gn adik angkt saye mira. ,just nak tngu die confirm kan je....so dayana dh thu yg sebenrnye kan..so lepas ni awk tak payah tnye saye dah huhu

saye belm bersedia lgy lah nak bercintan cintun ni lgy., ckup lah sekali sy menyayangi seseorg tu sepenuh hati saye., dan utk pengetahuan awk sy still syg kan die sampai sekarng,,blum ade yg lyak tuk merampas takhta die d'dlam hati sye., buad Dayana sy rase awk thu sape org tuh kan ??HAHA 

so lepas ni korg tk pyh lah nk tnye ak coup gn sape???sb ak belom bersedia tok coup buad kali kedua.., cintan cintun ni belum terbukak lgi tok sy.,lgypon siape lah sy ni tok d'cintaai.,buad mase ni hnye buku lah yg menjadi peneman hidop sy....k dah jelas kan?????k lah bye..,,,SALAM :) <3

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget