Injecti0n + sptcheck!
Saturday, January 29, 2011 • 12:38 AM • 0 comments
Weh korg thu x . Semalam adw sptcheck ! Glew arh,kecut ak . Semalam lpas phimpunan ckg ttbe jew suwo pgawas wat sptcheck . Gle kecut kot sume org,termasuk lah ak..hihi . Dh check2 tu ckgu suwo mcuk kels ! Dlm kels adw lgy sptcheck kali ke 2 , alamak igtkn dah tlepas . Pastu c darren dpt jmpe emp0n ak,ak pujuk pnye pujuk die.tlepas gak akhernye ! Kikiki ,tq darren . Yup2 . Tu last warn utk sy ea.haha. Xpe xkesa..then mse science bru nk bukak bku science nieyh pastu pintu kelas d'ketuk . Sumeorg muke dh suspen semacam .dn muncul lah perkataan yg memang ktorg xnk dngr dr td,(ok murid2.sile ke dewan skarang,) huis , kne injection da..sume org tk0d trmasuk lah budk laki.haduis.itu larh lumrah manusia , tiada siape yg perfect pun dlm kehidupan mereka .mase bjaln nk ke dewan td , sume jaln sl0w2 . Takod biaselah haha ,thn makcik 2 ckp ok.,bratur sume.sila ukur tinggi n timbang berat .,time 2 rase takod dah ilang dah sb nk menggelakkan berat kenkawan ,xigt nk kne injection huhu ! Lpas tu,mkcik 2 ckp.(ok sume,lpas ukur ni sume p rehat thn mcuk dewan blek t0k amek injection)lpas tu kami bertempiaran mcm ank kambing keluar dr dewan 2 . 
Mula lah idea yg mengarut2 keluar dr pale otak kami , nk sembunyi kat padang lah , nk sembunyi kat toilet lah sb xnk kne inject .haha .last2 ke kantin jugak lah kami ! Lpas makan , sume lepak kat depan kelas .muke sume biase je mcm xd pape.
Then liana ckp:weh korg jum p dewan , kt amek injection dlu nk ? So xd lah kekawn yg laen nampk kalw kt nanges ke apw nanti.dgn serentak nye sume ckp .a'ah jum lah ! Msuk jew kat dlm , mkcik2 tu gh makan . Idzfan,azim n alif dah adw kat dlm dewan tuh .alar kcau program bt0l lah ..ok2 sume buad muke slumber , tp dlm ati b'deba2 kan2 ? Haha .pastu sementara menunggu makcik 2 makan , b0le lgy ktorg merayau kat 1 dewan 2 , maen hantu2 lah pulak. Hihi . Then makcik 2 pun ckp ok sume beratur , amek injection.ttbe2 ktorg sume tdiam , mcm org bisu . Msing2 buad muke taik .
Haha . Haduis , nk kne inject ke ? Ok2 lepaskn budk laki dlu .azim org pertame yg kne inject lah pro la knon ea?kaka. Tng0k jarum d'cucuk ke dlm tngn dieorg mcm saket jew.pastu mule lah mengalirlah airmata yg,jernih ni ke pipi ku ini ..time tu ak dh nak lari dah .,tp elyas,atin,alip n azim dtg pujuk ak suwo amek injection tu ! Ok2 , buad muke slumber n dlm keadaan masih tersedu-sedu niyh ak pun kene inject . 
Then satu perkataan kuar dr , mulut ak MAMA ,hadoy , mcm ner lah ley kuar ea .malunye ! .then dah siap tu,tgn ak rase kejang..alif sume ckp ,ape mcm?saket..xsakitkn?eleh mcm pro2 lah korgkan .hihi btw thnx sb bg ak semangad korg lah kwn ak yg pleng the best..luv u all like hel* .. Ngee !

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget