kau vodo , sengal
Tuesday, January 18, 2011 • 12:07 AM • 0 comments
weh budak..ak dah hilang rase hormat kat ko lah., dah tk der lg title ABANG lgy utk ko..,ak pnye hormat lah kat ko sampai ko buad mcm nei kat ak., mle2 ko knekan kakak sdre ak., ak rilex lgy., pastu ko tuduh ak bawak mulut plak., siap post kat wall FB ak., ape kes ni???? tk boleh nak text ke., or mmg saje nak carik pasl gn ak., eh ko ckp ak ni ***** tp ko tu lgi terok dr ak., please lah jgn nak carik pasl gn ak., selame ni ak sabar gn ko., kesabaran ak ade batas tau...

eh brader dulu ak tabik spring lah kat ko., dulu boleh lah ak ckp ko ni baek comel., n memuji2 diri ko., tpy sekarang saya sanad2 menysal dgn segala kate2 pujian yg tlah sy beri kat awk dulu......
sekarang ko lah yg paling hodoh.,pling vodo ,pleng hantu n pling sengal yg perna ak kenal
sory lah sb ak ckp sume ni.,ak bkn jahat.., tp ko sendiri yg nak ak buad jahat kat ko kan???
kalw ko tk buad sume tu kat ak ,ak tkkan mara2 ko mcm nei ., tp kesabaran ak dah habis.,, dan sory lah ak xakn mintk maap kat ko ., sb yg salah tu ko ., bkn ak.., ko suwo ak cermin diri ak kan.,,eh F.Y.I ,ak dah selalu cermin diri ak ., n ak thu siape ak... cume ko tu yg mmg x sedar dr n x kenang dek untung..,VODO


OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget