maaf kn saye!!
Monday, January 31, 2011 • 7:19 AM • 0 comments
awak maafkan saye wak..sbb saye rase saye dah dapat carik pengganti yg terbaik tuk awk..saya bru sedar semuanye tadi..tpi betol2 saye ckp sampai sekarang saye still sayang kan awak dah saye still tak lupekan awak..just saye dah tak sanggup nak sedih2 lg asyek pikerkan awak jer..

bile saye piker2 saye ade hak utk tinggalkan awak dan lupekan awak sbb kt bukan nye ade ape2 hubungan lagikan??tpi awak igad ni ..SAYA MASIH SAYANGKAN AWAK.. 


saya takkan lupekan awak walopun saya dah jumpe pengganti utuk awak..n satu jer yg awk wajip kne thu.., hati saya still ade dgn awk..ingad tuh..

ini janji2 saya., jika saye melanggar semua janji2 tuh., hukum lah saye wak....tpp saya pon tak pasti yg saya betol2 suke ke kat budak tuh., sbb sy tkthu pon yg die dah berpunye atau tidak..

sekarang nei saya tngh berusaha tok rapat gn die..ni sume sbb awk sbb sy tknak gnggu idop awk lagi ., sy bkorban ni sume sbb awk ..sy harap awk pham sgt perasaan sy :( ..die tklah rapat mane dgn saye., sy pon tkthu lah mcm mne saye bule suke kat die., ..awak thu tak bile saye brcakap gn die..saye slalu terbayang mcm sy bckap gn awak..

die baik manis jer org nye., mcm awak ..huhu ..sekarang ni saye harap sy dapat rapat gn die., tp die tkthu pon yg saye suke kat die., sy tng slow2 nak p usya die..hehe saye harap die xbpunye lgy..

kata kata terakhir saye buad awak ..saya harap awak bahagie dgn idop awak n teroskan lah idop awak..enjoy lah selagi awak boleh enjoy., semoge dpt result yg the best tok spm ni ., sy doakan awak k., buad parents awak bngge dgn awak..nnn smoge cpat2 dpt pganti yg terbaik n lgi bgos dr saye ni,,,bye awak .   

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget