nak carik gado lagy ????
Thursday, January 20, 2011 • 7:30 AM • 0 comments
hallo brader cukup lah ak dah gado besar dgn ko dlu., jgn lah kaw nak carik gado lgy gn ak..ak sanad haggen ble kau buad vodo time ak pnggel ko tadi., haisey mentang2 dah ade AWEK baru kat skul tu kaw terus tk pandang n menyombong gn ak ea???damn **** lah kau ..,kan ak dah mencarut..dulu kt gado sbb kan peranggai kau jugak., ko beria lah say sory gn ak., d'sbkan ak kesian kan ko so ak maafkan ko...thn sekarang ko nak buad perangai lg??weh2 jgn sampai ak buad musuh gn ko suda lah !!


bout itu budak baru pulak hek'heleh perh..piker awk tu budak BARU so awk top lah., d'berikan sepenoh perhatian oleh semua org d'STSD tuh.aha silap besa lah kamoo..ak naek menyampah biler die kerek2 jaln balik gn jantan tu time nak blek skul ..ea ape ko tkder kawn pompuan ke kat skul tu hah ???hatoyai.hot temper mey..huu

okeh lah ., berbalik kepada brader., aku harap lpas ni ko jgn buad mcm nieyh lgi., ak tk nak gado gn ko klo buley., kt due ade exam besar thon ni., so tk baek gado2 ..tk lulus nanti due2 merane., so ak harap jgn lah kau ulang kisah lame tuh lgy., sanad ku rayu pade mu., tlong lah jgn ulanginye lgy ye..kt fwen k..

ak tak mara kalo ko nak kwn or couple ke ape gn budk baru tu tp jgn lah sampai dah tknak pandang kat kwn2 kau lgy., lgi2 ak nei.,ak nei cepat terasa.,n tk suke d'sisihkan...so amat lah mengecawakan jika kau membelakangkan aku dr diri kau.....silap besar kalo kau buad bende tu kat ak....

*ak hope sanad kite takkan gado lgy mcm dulu2 ...please jgn ulanginye!!!saya syg persahabatan kt nieyh..... 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget