saye suke kat awk ke????
Friday, January 21, 2011 • 2:16 AM • 0 comments
ish kenape perasaan tu dtg balek setelah lame die menghilang.,adekah sbb kini kite sekelas dn kau rapat sanad gn ak.,tu sb perasaan suke tu dtg balik..hmm,masalah nye awk tu dah bpnye lah brader.,sy tk suke rampas hak orang!!awk thu tk sy tkod sanad bile awk selalu b'ckp dgn sy..,sbb......sy tkod nanti awek awk nampk then nanti die marah sy..tpy sy suke sanad bile dpt rapat gn awk mcmtuh.,awk thu tk saye senang bile dpt berkawan gn awk..sy tkthu knpe!!

awk2., sy just nak bgthu jer., tah lah semalam time sy dalam kereta saya nampak awk tngah berjaln gn awek awk., bile sy tngok ak sy mcm tkder semangat nak teros tengok awk berdue., tkthu kenape wak., perasaan JEALOUS tibe2 membuak2 ilak,sy tkthu lah setan mane dah menghasut sy mase tuh..tpy saye sedih wak bile tngok awk jaln same2 gn awek awk tu..,SWEET nye korg..

then balik skul td., sye kluar kelas dgn perasaan yg sanad gembire., pastu sampai kat pagar sekolah jer saye nampak awk jalan balik dgn makwe awk tuh.,awk usap kpale die.,hurm sy macm kecewa jer time tu wak..lpastu.,perasaan eppy saye terus hilang dan beralih kepada sedih.,pastu dah tak tahan tengok awk dgn die sy teros masok dalam ckul n dduk kat kantin...knpe saye.,macm iri hati dgn awek awk ye?????,hmmm


awk ni selambe jer tau tk kire awk ni dh b'punye ke ape., awk still lyn sy ...giler rapat pulak tu persahabatan kite..kan kan???sy tkthu ;ah yg awk perasan tk sume tu..awk selalu buad saye eppy dn ketawe..kadang2 sy lgy suke bersame dgn awk dr kawn2 yg laen sy tkthu kenape perasaan sy mcmtu wak.,pdhal awk dah bahagie dgn awek awk tu.,sy tknak merosakkan hubungan korang due.,sy jugak tknak berjauhan dgn awk..,mane satu yg patut sy buad??keliru sy....


awk2 sye harap makwe awk tu paham dgn persahabatan kt., so kt bole terus berkawan... 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget