tlong hilang dr pale wotak saye....
Sunday, January 9, 2011 • 4:10 AM • 0 comments
awk saye nak belajar., saya nak buad papa mama saya bangge dgn anak die yg sorang ni!!tp knape time sy tngh syok2 blaja n tgh syok2 rilex awk sedap2 jer masok dlm pale wotak saye tnpe beri salam ke ape.,sampai saye tkder hati nak tadahkan muke saya kat buku tu,,.kesian buku tu tau.,awak tk kesian ke kat sya ??


awak perlu ke saye membenci awak ., saya dah cube mcm2 care utk melupekan awk.,tp byangan awk tu selalu menggangu sye.,kenape sy perlu lalui bnde ni sekarang???sye dahlah mangse PMR.,pd thon ni so sy kne jd hambe kpade buku2 sy,tp awak selalu kacau saye,sedap2 awak mcok dlm kple wotak sy wak...kdang2 sy menanggis sb tk tahn dgn ape yg sy tnggung sekarang ni.


kalw awk thu keadaan sy sekarang ni,awak simpati tak kat saye,ape yg awak akn buad kat saya,adekah awak akn pujuk saye,or adekah awak sudi utk jd milik saye kembali...hurm >_<


e'eh apelah yg saye merepek nikan ???awk mane lah nak kat saye ni., sy ni kan hnye budk kecik yg vodo tkthu ape2 ,tah2 awk dah happy dah dgn gf bru awk kan2...


saye hope kalw awk dah thu keadaan saye sekarng ni,tlong lah bantu sy wak,sy tkthu nk watper lg.,,sy harap sy dapat bg tumpuan semula dalam pelajaran,,.sb thon ni mmg thon yg penting bg sy,saya tknak menghampekan mama papa,ckgu n keluarga sy dan yg penting sy tknak hampekan diri sy sendiri,sy merayu sgt dgn awk :'( tlglah sy   

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget