sedih.....
Sunday, February 13, 2011 • 2:06 AM • 0 comments
hey brader., senang kan kau curik hati ak .., thgen senang2 jer kau pergi macam tu jer..ko thu tk sampai sekarang aku still mengharap dapat bersame dgn ko... ape yg ko tgh buad sekarang nieyh ek ????ko couple gn sape sekarang., yg penting ko igt lgy tak kat ak!!!!ingad tk detik2 time kt couple dlu ????knpe skarang ni ko menghilang .,,,ko dah benci kat ak ke ?????

susa tok kate kan yg ak membenci kau sekarang ni.,,,byk bende ygtk elok pasal ko ak dengar sekarang nei., ak diam jer., tp dalm hati ak ., hiba sgt .. :'( ., aritu kwn ko ckp gn ak kow kne blasah n msuk ospital ., time tu aku buad muke slumber je tp dlkm ati ak sedih sgt., msti pasal prempuan kan ????knpe lah kow prlu jdi plyboy ???aku thu ko sbna nye baik ., tp ak tkthu knpe ko jd playboy., ko thu tk ak senang time gn ko dlu., ak eppy sgt2., tp sekarang bile ko dah tkder gn ak ., ak rase jiwa ak kosong., im alone., ak selalu sedih., n tk der sorg pon yg faham perasaan ak ., dlu bile ak sedih ko lah yg ak selalu carik ., n ko akn pujuk ak sampai ak eppy.,sekarang ni ko dah tkder., tkder sape yg faham perasaan ak ....

aku sayangkan ko ., knape ko tinggl kan aku ., ak ni tk cukup perfect ke utk ko ..,,,ye ak thu ak salah sb mintk clash kat ko dlu., knpe ko tk halang ?? ko mmg btol dah tkder hati gn aku ke. , tp time ko mintk couple dlu brie-ie ko mintk kan. ,time nak lpaskan ak., senang2 jer., knape ko buad mcm tu ???

aku mmg btol2 tak faham perassan ko niyh., sekarang ni ., ak dngar ko mcg gan f***** budk fom2 hurm ,, patah hati aku.,,..cepat ko carik pengganti ak kan ., sedang kan ak ., merangkak2 tok cari kebahagiaan setelah kehilangan kau ,,,...yup aku ni mmg budak bawahan yg tkthu ape2 ., tp ape salah aku ., sampai ko buad ak mcm ni ., kau permainkan perasaan ak., dulu kau buad ak sayang kat ko., dan sekarang kau buad diri ak membemci kau., malang nye., ak tk boleh nk membenci kau

hey brader., i wnt to say that i miss you so much., yeah., jus ckp lah yg ko tk rindukan ak lg...yey3 ..senang je kan ., walau apepon yg terjd aku nak ko thu sampai sekarang., perasaan sayang ak kat ko tak pernah ilang., hmm bout the keychain ., ape jd gn keychain yg pernah ak bg kat ko tu hah ???ade kat ko lgy ke ...orrrr ko dah buang??ak dngr ko tak suke keychain ., hmm., yup2 aritu adik ko ade ckop gn ak., die nak crik buku rujukan kan dlm bilik ko ., then die trjumpe kad yg pernah aku kasik kat ko dlu., hmm ., ko simpan lgy ye., ak ingad kad tu dah habis kne bakar or . dah kne proses balek jd bahan kitar semula., huhuhu

hmm okey lah ., mlas nak tulis pnjang lebar., ko bukan thu pon perasaan ak kan ???hmm jus S.T.T.P ., sekarang ni ak mengharapkan yg ak buley bersatu gn ko lgy., coz i miss you like hel* /. aku perlukan kow dalam idop ak., dalam erti kate lain., i need ur love ., huh.....aku berharap sangat yg suatu hari nanti kt akn bersame mcm dulu ...

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget