hari yg ok ok jer..
Tuesday, March 29, 2011 • 9:35 AM • 0 comments
heiyo korg., hmm td ak MSSM ., kalh lh., hmm dah nasib., lg pon ni first time ak mcuk MSSM .,tk heran lh nak kalah ke ape., lgy pon dah adat pertandingan ...budk yg lawan ak tu pon power giler., tk bole nak kate ape dah haha tp kat skola yok bin tu mmg best ..huhu ., sbb ape??adelh haha 

hmm ., yg penting td dpt ramai kwn baru haha .., salah satu nye adalah budak yg kat bawah ni ...


name budak kat atas tu khairul nazmi sory., kalo salah eja., erm umo die brape cube teka ???? haha 14.,skola kat smkbb., ha ape tu ??SMK. BUKIT BARU lh., hape lh korg ni ., tu pon tk thu .,haha (gurau) hmm first2 ak tngok mcm fom 3 mcm tu lh., last ckp bwh umo., tkejod ak dngr haha ., k mcm ner bole knal die ??first2 tu ., adelh sorg membe die ni ., dtg kat ak ., kate "wak2,ade kwn sy ni nak jmpe gn awk" tekejod berok ak sekejapan ., ak kate .,nak watper., die pon kate lh., tah die nak kenal kot., haha kelakar ...

thn budk ni pon dtglh., tye skul mane umo brape., ak ckp umo ak 15 ., muke die mcm blurr je., npe tk sangke ke kt ni ., 15 thon haha.,akk dah tue lh dik,,kikiki..segan sekejap !!erm ., dok borak2 ., pastu die tye nak number boleh??hmm ., boleh saje. ,ak pon bagi jer lh.

thn .,lepas blek dr Yok Bin ak tros p skolah blik sbb ade ltihan pantun., penat tu tp dsbbkan dh jnji dgn ckgu nak dtg., terpakselh ak dtg., lgpon xsnggop nak hampekan ckgu yelah., dh diberikan kepercayaan ckgu so knelh hargaai nye tk., so ak terpakselh datg..dah pergi pantun tu., tak sempat hbes pantun ade pulak latihan bola baling., ak pon dgn tak reti rase penat nye ., pun ikot lah latihan bola baling...

baru sekali ., datg latihan bola baling dah terpilih msuk pertandingan., wah cayaah., kembang sekejap haha..hmm blek2 jer dr bola baling dtg pulak mcg dr k-rul ni., tp tak sempat bls time tu kreadit hbes., tk sampai hati nak biakan ., die menunggu ., mintk tlg c ily blikan topup .,huhu .,akhernye ak bls gak mcg die., lame jugak die tnggu ., sampai kol2 lh.. haha

smpai malam ktorg mcg., tah hape2 jer ., ktorg bercerite :D., thn yg kelaka nye., die ckp ak spoting., aha spoting ke ??yelah tu..huhuhu.,k lah dik ., wah adk ., huhu blajar bersungguh2 yer., nak bersukan ea??mm mcuk lh sukan puas2 thun ni ., thun depan relax dlu focuskan tok PMR .,jgn jdik mcm akk ni ., xkire PMR .,ke ape., sume akk men bantai jer., haha

hmm., oke lh sampai sni saje lh., tak de bnde nak dceritekan lg., no idea bak kate khairul td.., haha., gudnite korg..,, muahh :)    
 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget