transfomasi
Friday, March 11, 2011 • 3:20 AM • 0 comments
assalamualaikum., hai korg dah lme tak update blog ni., rindu gile lah., huhu., selame tak update blog ni ., byk bende yg dah berlaku ., idip ak pon dah byk berubah ., tkthu lah nak cakap semakin happy atau pon ape., tpy mmg byk berubah !!!
  nak thu tak best sanad ak dapt mcuk MSSM., tok lawan badminton,,bulan ni.mmg tuh pon yg ak nak selame ni .. HAHA., tak sangke., then ak dpat wakil tok bola jaring., tp ak dah tuge hari tak pergi bola jaring., maaf ye ckgu saye agak bz lah., sb byk kerja sekolah :(
erm.then ,ak dah dpt byk kawan baru suke lah ., haha ..dieorg suke baik.,, n sekarang ni ., ak tak mengharapkan utk bersatu dgn di die lg., ak pon tkthu mcmner., ak dah bole utk lupe kan die siket2., mybe ak dah dpt terime kenyataan nye kot!! urm ., tp ak harap die bhagie,...
oh okay., ak lupe pulak nak cakap fr .... takyah lah risau saya takkan kacau pakwe awk k., sayathu n saye paham perasaan awk., yelah.,gf mane yg tak risau gn pakwe die kan ., saye pon perna duduk kat tempat awk ., awk ckp jer kalo awk tak suke sy bkwn gn pakwe awk., sy takkan gnggu die k ....tkper sy tk kesa :)
hmm.,,yah ..nak ckp ni ., empon ak due2 dah kne rampas gn papa ak aritu., n papa ak dah bce msg2 ak gn ex ak., haha lawak ..papa mara2 ., tp nseblah ., ak dah tkder ape2 hbungan gn die. ish selamat...
hmm., nak buad ape ea cuti ni ., tkder idea lah., fmly ak bz gn keje., terpakselah dok ruma :( urm boring nye. tp cuti nie ., ak ingad nk join latihan tuk prtandingan pantun at skul ., tp mcm tkod2 jer lah ., urm patut tak ak join??herh!!!
   haik ., ak tengah benggang ni ., lens ak ilang pulak ...semalam p ruma makcik ak., bareng kat krusi ruma die., skali tertido., lens adw kat dlm pocket., tb bngon2 jer tngok dah ilang., herh sabar je...
hurm....oke2., ,alas lah nak buad kerja kursus., byk tu., geografi ., sivik ., n sejarah ., tajuk2 die pon agak susah.., lgy2 kalo di berikan kepada budak yg maalas tahap cewa mcm ak ni., emm Hazimah kt sokong ayat awak tu., BELIA BENCI KERJA KURSUS., emm dah lah susa ckgu tak bg tiru kawan pulak tu.,alah menyirap nye....kalo tak senang jer copy paste dr kawan kan ..haha...
oh., ok lah...ak ade kerja siket.,nanti kalw ade mase ak update lg k.., syg korg..,selamat bercuti..,,,n pde budak2 yg suke melepak tu., berhati2 di jalan raye.., ,bt kawan2 ak., jage dr baek2 k ., sayang korg ketat2 .....jmpe lgi ., bye:)   
    

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget