beban dah lepas :)
Friday, April 22, 2011 • 10:34 PM • 1 comments
hey ., hey korg nak ckap ni ., pantun dah hbes kami tewas dengan juare bertahan .., sape lgy kalo tak SHEROD .,tp takpe kami bangge kerna dapat tewaskan skolah ST. FRANCIS .,ade bakat jugak lah kami(izzat,aku,alia,raihan n ikmal) ., n thanks to ikmal n izzat sb korg dah bg kejutan yg amat besar ....ttbe jer kehebatan korg kluar time pertandingan tu ea???terbaiklah

yang penting lepas ni kena menghadap buku balik kne ulang balik mate pelajaran yg dh byk tertinggl sbb ak lngsung tk pandng buku spanjg pantun ni :D ... GELAK GELAK ,,.

*nak ucap thanks banyak2 to ckgu aniza coz dah byk beri tunjuk ajar kepada kami ., tanpa mengalah ....walaupon kami semua kekadang agak nakal ....terimasss banyak2 ckgu ...KAMI SEMUA SAYANG SANAD2 KAT CKGU!!!

ckgu saye janji kalau tahon depan saye msih bergelar pelajar st. david tuh saye akan join pantun lagi!!!! sbb saye dan Alia dah bertekad nak kalah kan SHEROD tu .,sbb kami nak buktikan anak didik ckgu ni pon boleh..kami nak balas jase ckgu,kami sayang ckgu !!!!

kami nak ambil pengalaman tu sebagai pengajaran ..ye usia kami bru setahun jagung dlm pantun tu ... tapi tunggu lah kemunculan kami tahun depan ..kami dah bertekad nak kalahkan juare bertahan tu ,,..

kate2 terakhir kami sayang ckgu aniza

                          putera bongsu kami:(ikmal)
ketiga2 putera kami(tengah tu..ridhwan.,belah kiri abang kami .,(izzat.,n sebelah die ikmal)
                wah ceh ... bergaye tak ...(aku ., alia., n raihan)kat blakang tu sebokkan ..haha tulah ridhwan
                               me ..me ...mee !!! hahahx lawak kan ..gelaklah tak kesa pon :P
nantikan kemunculan kami tahun hadapan .....kasi gegar
anak sakit,sapulah vid
kami barisan,dari st. david !!!

KAMI PANTANG DI CABAR ..YE USIA KAMI BRU SETAHUN JAGUNG !!
APABILA DIGILAP KEHEBATAN KAMI AKAN TESERLAH JUGA SUATU HARI NANTI!!
NANTIKAN,,,,,,,,,,,,,,,,,.........................

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget