terlebih dahulu mintk maap ....
Thursday, April 28, 2011 • 3:48 AM • 0 comments
abg adk dah tak tahan lgy dgn abg .... abg mmg (PLAYBOY,KUAT PERASAN,BUDJET,PIKIR BGOS,OVER) kebenarannye mmg itu lah abg ... adk ade bukti ...

 nah amek .., time couple pon bole lgy sebok dok usha org...koe thu tak audra tu sape kawn ak sendiri ...budus pnye jantan nak usha org pon jgn lah kat FB ,,,.pandai pnye org!!! konon nye setia ...koe ingt ak ni bodo tkthu koe buad ape blakng ak ???

*audra tk salah pape ., sbb die tkthu pon time tu yg c bodo tu pkwe ak!!! audra sorry coz libatkan awk....

  ni ex koe kan ??? hmm bagos lh., dah buad pangai still nak tegor ex!! tkthu malu ..wekkk .....

banyak lgy yg koe dah buad ... kejam2 pulak tu tindakan kau ., ak tak sanggup nak malukan kau lebey2 ., cume ni lah yg ak sanggup tunjuk ,,,. ak tk lupe terbaik lah ., time tu koe dating dgn perempuan mane tah depan aku !! wah ceh kau mmg hebat..ak ingt lgy time uh ak merajok gn koe ., mcm sual jer koe pujuk ak ., mcm2 ayt yg koe jampikan ak smpai lah ak percye kat koe blek!!!koe mmg pndai mengayat..

aha aku ingt lgy ade satu hari tu ak nak buad koe jlous ak saje jer jalan gn classmate ak AMIR huhu tk silap ak time uh kebetolan ko mmg kat depan ktorg ., teros merah muke kau pandang kiteorg kan ..ak slumber je kenkawan ak yg glabah dok ckp EH NORAN2 C SHAFIQ NAMPAKLAH KOE JALAN GN AMIR TD,MAMPOS LAH KOE!! glabah betol c fatin time uh., aku pulak hati batu time tu hnye kate OH jer haha ., dalam hati riang riang mengatekan ..PADAN MUKE KOE JANTAN ,,,hamek kau haritu kau dating gn pompuan boleykan???eh nak menang jugak kau .,nak thu tk ape jantan ni buad ??lepas je ak jalan gn kawan ak tuh time kat luar skul die brcakap lgy dgn budak pompuan ktwe2 hape sume !!! siap salam lgy ., DEPAN aku tu., terbakar sekejapan 

*habes time balek trus anta mcg kat ak mara ak jalan gn budak lelaki., hahha ingat lgy ape yg ko ckp BAGUS LAH DAH ADE PAKWE BRU ,, time tu ak mmg nak carik gado gn kau xnak bgy kau peluang aku pulak kate kat kau BAGUSLAH ,ABG PON DAH ADE AWEK BRU EN??SMOGE HAPPY LAH :) time tu lngsung kao tk jdy nak marah aku mati2 lah kau nk buad ak percaye kat koe ..kau mmg terbaik suke buad ayat yg power2

time harijd koe haritu ak sengaje nak buad jahat dekat koe ... ak off phone ak ...ade skali tu koe kol ak tk dpt kan ???haha padan muke ., tpy tk sampai hati nak buli koe ., dah lah time tu koe tngah SPM ., tknk bgy koe susa hati ., dgn baik hatinye ak on phone ak blek n miss call koe .,ko pon mcm nak gilak teros call ak kan ... tp ak still buad mcm tknak layan koe malas lah!!!

pastu hrjd ak bukan nye koe nak wish nceb bek ak tk ungkit tau ...bole kau tk ingat arijd ak .... malam hrijd ak tu ak ade kol koe tp ak tk cakap haritu arijd aku ... kau diam jer!!ko tak wish hape2 pon.. mcm lahawei kan kau lupe harijd ak!!!!!!!!SENGAL,, mcm tu ke pakwe.. vanggang

dah lme2 tu ak mmg betol2 tkthan ngn koe..kau selalu buad ak sedih ...ak ingt ak akn bahagie lh bile couple ngn koe sbb koe thu tak yg ko tu FIRST LOVE AKU ...tpy hampeh ape yg ak harapkan tu hanye angan semate2 ., tk jdik kenyataan pon .,......mane bole happy kalo couple gn playboy!!!!akhernye ak mintk putus... mcm sual jer ,,. time uh ak tye kat koe syg tk kat ak ???koe bole tnye ape msalah ak ????vanggang toi tye mcm tu pon salah . ... sual t0l!!hape kene gn ko hah..pastu ak diam.., then ak ckp yg ak nak mintk putus ., slumber koe jawap ., terpulang lah ..kalo rase tu yg terbaik teros kan ...bukan nak halang vavi punye olang...yerlah mane die nak kesah bukan ak sorg jer awek die time tuh ..keliling pinggang kot!!! :P bukan ak men tuduh je k ., ak ade bukti ., bukti nye adelah dr MUHAMMAD ELYAS FAIZ.. .. tabik lah aku kat koe ble dngr yg elyas kate koe kpel skali 3 time ko couple gn ak tu., pehh cmner koe melayan ea ????

nak ucapkan terima kasih dekat kak syidah,kak nina,abg syuk n kak nisa sbb dh byk bgy ak kekuatan n nsihat time couple gn c bodo tu

 

hmm ., then time dah putus gn koe tu terase rindu pulak kat koe...ak contact koe balek !!! pfftt bodoh kan aku.. weeekk ckp lah pape pon ak tkkesa  ..kau mmg gle ., ade time tu ko pnggel ak syg ler pe le ni le., kekadang ko kte ko rindu kat ak hahaha.,  ak wat doh jer!!n yg tkleh lah nye ., ade skali tu koe mintk ak couple blek kan ??? nseb bek lah ak tk bodoh time uh.. ak wat2 taklayan .. n esok tu ak tye yg ko serious or tk dgn ape yg koe ckp tu ., bole ko gelak ko kte. ,,,HAHA abg memaen jerlah ., nape adk ingt abg serious ke >>>>> eh sape kate ko serious ..kalo ko serious pon ko ingt ak nak couple blek gn koe., sorry jelah ..ko playboy cukup skali jelah terkena dgn ko ...ak dah serik!! d sbbkan ko sekarang ni ak susa nak percaye llki..d sbbkan ko ., ak nak permainkan semua lelaki ..

then2 koe mintk kan ak carikkan koe makwe haha ., knpe bang dah tak laku ea ??opppss haha ...ak tye lha ea mne pergi awek2 abg yg dulu tu kan abg ramai awek ?? eh tu dulu ea skrg tak,,,aha mengaku!! terbaik dr ladang lah...krem salam lah ak nak carikkan koe makwe no no no ..ak nak mempertahankan perempuan dr terkena tipu helah sang playboy ni ., ak tknak dieorg jdi mcm aku

n ak tye kat koe betol ke koe takde makwe die siap sumpah2 yg die tkder makwe ...aha terbaik wok ..hape die ., ak yg last lpas ak ko tak couple gn sape2 lgy >>>wahaha yela sgt !! hmm kate dah keje takde n mse nak usha awek lah perlah ...sampai mintk tlong ak crix kan .,,hbes ble ak kate knpe tak mintk tlg kwn jer., die kte kwn sume tkbole cye... hah bgos sgt lah secocok lah gn ko ..2x5 jer

huhu pastu ak suro ko usha awek dlm FB tknak konon tp last2 usha gak budak dlm FB ... vanggang tk cye nah tengok ni 


n n n nak tabik lah kat budak yang bawah ni ..awk jgn layan c playboy ni awk mmg terbaik
 
  *dah ckup bukti2 nye kan ..dlu adk ingat abglah yg baik ,setia ,bole bimbing adk ., tp sebalik nye ., abg lgy terok dri adek ...wekkk !!! benci abg ...  adk tak suke perangai abg ...knape abg msti jd mcm ni ??knpe abg suke permain kn perempuan ...??
                    
                                 v
                                 v
                                 v
                                 v
 abg adk nak mintk maap sangat2 kat abg kalo adk pernah bersikap kurang ajar dengan abg!! abg adk bukan benci kat abg tapi dsbbkan perangai abg tu membuatkan perasaan benci adk dtg..adk bkn tak suke abg....adk syg abg ..,, bukti nye tngok belah kanan tu!!!tngok still adw gamba name abg kan???adekan ..tu tndenye adk sygkn abg!!

korg nak cakap ak ni bodoh cakaplah ak takkesa tpy korg takrase ape yg aku lalui kalo korg dtempat ak ., ak rase msty korg pon buad mcm ape yg ak pilih sekarang ni :) so ...jgn risau ak akn pilih jalan yg terbaik buad ak ... ak thu korg sayang kat ak.., ak pon sayang sgt2 kat korg ...terutame kak nina,kak nisa,abg syuk, kak syidah ,,,..Syg abg n akk ketat2 !!

abg shaf adk still bole terima abg ., adk tkkesa kalo lepas ni abg nak berhubung gn adk ke ape .., adk ni bukan sesape pon yg boleh menghukum org sesuka haty ., adk still boleh terime kalo2 abg nak berubah ...adk sentiasa menunggu ,.,abg ingt ni ea., walau sebenci mane adk kat abg., tp adk tak perna berhenti mendoakan kesejahteraan abg., n mengharapkan abg berubah., setiap kali adk berdoa dan solat ., adk selalu mengharapkan yg tu untuk abg., jadi kalo lepas ni dtakdirkan abg berubah adk sedia menerima abg kembali ...dan adk akan menjadi orang yg paling bangge kat dunie ni kalo abg berubah!!syg abg .. 

abg maafkan adk sbb buad ni semua adk bukan nak malu kan abg., adk nak abg sedar dengan kesilapan abg., adk nak abg berubah adk nak abg jd org yg baik ., org yg disukai ramai ., adk thu kat luar tu ramai yg tak suke dgn perangai abg., ramai yg ANTI abg ., adk syg kat abg adk ni ., tu sbb adk buad ni sume tok sedarkan abg., adk harap kalo abg dah bce ni ., berubah lah abg walaupun siket.... tlglah jgn simpan dendam kat adk ...adk syg abg ketat2 ...sbb abg adk berubah ., n adk nak tngok abg berubah jugak :) ..jage diri ye bang ....harap abg sentiase bahagie,,,adk mintak maaf sanad2

korg kalo sbelum ni abg shaf pernah buad salah kat korg ke ape., ak bg pihak die nak mintk maap kat korg., ak yakin die bole jd seorang yg baik ., ak thu sbnarnye dia tu baek ., cume perangai die tu yg membuatkan die hmm...(no comment) ...jom ramai2 kt doakan die cpt2 berubah :) ... 
 menanti abg dengan sedih ,tenang dan adik sentiase berdoa ...adk bersyukur sb dpt kenal abg., adk tak pernah menyesal...

adk sayang abg ,,,noran sayang shafiq .. :) 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget