aku tkthu kenape ..
Monday, May 23, 2011 • 4:05 AM • 0 comments
herh noran tkthu kenape ddgn noran ni..noran tkthu lah sama ade die yg berubah atau pon ., noran jlous dgn die. ..noran pun pelik sbb noran boleh benci dgn bestie noran sediri ..noran tkthu kenapa ...tapi betol noran cakap bestie noran tu mmg betol2 dah berubah die suke berahsie dgn noran ., n sekarang die byk kebelakangkan noran ...die pon dah bertambah over n g**** noran tkthu nak ckp ape ., sampai kan perangai die tu membuat kan noran benci sanad2 kat die


thu tak tadi kat skolah noran tak tegor die langsung , noran langsung takde hati nak tengok muka die ...noran marah kat die sbb die buad keputusan yg bodoh gila ..thu tak die mintk putus dekat pkwe die tanpa sbb die kate die ttbe rase nak putus ...dulu mmglah pakwe die player .tapi btol2 pakwe die dah baik gila2 gn die ...ttbe je die perg mintk putus dekat pakwe die...


pastu dah mitk putus bru die tye pendapat noran ptot tk die putus ??hish tk ke bodoh ..geram betol noran gn die ..pas dah ptus tu tkpe lah..die sendiri mintk putus tanpa sbb lepas tu nak nangis mcm org mati laki..ape kau ni pompuan ??hadoy ., dah lah tng peksa kau pulak carik pasal ..


aku tngah sebok baca buku kau sebok2 call ak nanges2 kata kau dah putus dgn pakwa kau ..aha kau lha yg bodoh siapa suruh mintk ptus ??ok terosterang...aku jlous dgn kau sbb org yg aku admire dr skolah rendah suka dekat kau ..then tadi dekat sekolah kau saje saje jer menggedik dgn dia ,,mentang2 lha kau dah single!!


kau betol2 buat aku sikit hati dgn kau .

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget