ANTI "R"
Friday, May 27, 2011 • 3:09 AM • 2 comments
Hadoi budak yg bernama "R" tlglah kau jangan perasan bila kemasanya pulak aku nak suka dekat kau ..kau tu baru form 2 lah wei ..gila ape aku nak suka dekt kau .kau tengok lah kau tu ., ape hebatnya kau sampai kau nak kate aku terpikat dekat kau ..kalau nak kata kau hensem lari teros aku rase ehem aku more more ensem dari kau bengok .kau dah lah budak bawah .tah tah tak matang lagi ..woi sejak bila lah aku kate ckgu ckp aku dgn kau couple..ko dah dngr sumber yg salah ..then kau nak marah2 marah aku .apak aku ea ...oyang kau lah budak ..bru form 2 suda mao carik pasal ka ..aku sepak kau sekali mao tak melayang kau ..ade aku kesah kau budak silat., ape kau piker budak silat dah terror sangat., eleh makwe dok kat asrama konon ., aku thu lah sbnrnye kau tu tak laku SS ., then nak wat cerita cmtuh ..

lepas tu memilih kat sekolah tu nak couple gn budak cina jee budak melayu tak pandang ..aku sepak kau nak., hadoy budak aku tengok kau mcm semut2 kat belakang ruma aku je., bile2 je bole aku pijak kau thu ? kau jgn nak ckp kau bgus sangt lha ., kau tnye kat sekolah brape rmai yg tak suka dgn kau ., bkan aku sorg je lah weh., ramai lgy yg dok angkat tangan tu hah !! kau thu tak kau ni belagak bgus,kau piker kau kelas atas dah perfect sngat ,,tui tui ., jgn nak perasan .,

wei kau ingat ea disbbkan kau jugak lah nama kawan aku kena blacklist tak boleh nak pinjam blazer lgy..dah salah kau lepas tu tak nak mengaku nak lepaskan dekat org laen., suro org laen handle., besar lha sangat kau eh budak ???kau mmg suka carik pasal ., kau gado gn kawan baik kau ., kau tngok dgn kawan baik kau sendiri kau kata NAK GADO SAMPAI MATI .haha nampak sangat kau budak yg suka carik pasallah !!
wei ramai gila yg gila perasan kata aku suka kat die ., wei kalo aku suka kat someone tu aku cakap lah kat org, tak de mase aku nak simpan ., n sekarang ni aku nak cakap ., aku BENCI kau lah budak ., aku tak pernah ada perasaan kat kau ,.

kau mmg gila perasan pon sampai kan masa pertandingan dulu aku dok pandang cikgu pon., kau kata aku pandang kau heh?? ala hai kesian nya kau., tak ada peminat.,sampai kan aku pon kau buad mangsa .ape kebendalah kau ni weyy ..aku mmg lah ade pndang kau tapi skali dua je sbb kesian tngok kau mcm budak tut dok tunggu kitaporg., siapa suruh kau datang time pertandingan uh ?dahlah tk datang latihan then ttbe ade hati nak datang pertandingan ,kau thu tak time tu., kami satu team mmg gila berapi dgn kau tapi kitaorg sbar je sbb ckgu yg suro., kalo tak dah lama kau kena dgn kata2 panas kami :P ..ea fer your information aku tak hingen nak pandang kau lah ., time tu aku sebok tengok juri n ckgu anizah yg tak henti bg support kat kita org ., time tu pon aku nervous nak bertanding n sejak bila lah aku pandang kau budak..dah lah kau yg mendatangkan masalah kat ktorg time uh

ko thu tak nceb beklha ktorg menang pusingan pertama tu., kalo tak menang kau mmg dah lama kene terajang dgn kitaorg tau ., sbb sume msalah dtg dr kau,dah thu kau bertanding pastu ade je alasan kau nak beri time latihan .,  kalo dah tak terror tu cakap je lha weh !! aku mmg betol2 benci gila gila babi kat kau budak hayooo ..tlglah jgn perasan sgt yg kau tu ensem n pandai .kau tu kaki ponteng kau thu . latihan tu lain lah cerita mmg haram muka kau kejap ada kejap takda,..bak kata org mcm biskot., btw muka kau mmg dah mcm biskot pon., dah tu time koku kelab pon kau tak datang harapkan kau pangkat kau je AJK .,tp haram., AJK taik kucing namanya., kononnye nak famous lha ada nama kau dekat papan kenyataan tu ..harapkan nama je tapi haram tak datang,tak buat kerja nak buat ape weh ??tak payah lah ..org mcm kau ni baling kat tong sampah jeee

kalo aku jadi president kelab uh dah lama aku buang kau tau budak., nceb baik lah akk ni baik die diam kan je kau ..kau mmg tak kenang dek untung,,,ish dah lah budak nak carik pasal jgn lha dgn aku ., aku ada byk lagy kerja yg aku nak buat ..kau kena sedar sebelum kau nak kata aku . kau thu tak dekat sekolah tu ramai gila yg cakap2 pasal kau lha wei., tu bru sekolah., dekat luar tkthu lg...ish dah2 jgn nak perasan ensem ye..mybe ramai yg kata kau ensem ., tapi aku ..OH TIDAK .mintk maap sangat 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget