awak ni lebih jee
Friday, May 20, 2011 • 12:53 AM • 0 comments
weh ...kau lebih kan ...tak pasal2 dalam kelas haritu kau pegang aku..aku sepak kau nak tak ?heii kau ...piker ko tu handsome sangat ke smpai nak mara2 aku pandang kau ..FYI aku pandang kau aritu sebb aku tengok kau terkejal sangat tetibe nak jerit2 dalam kelas..kalah org yg kena histeria lah weh ....

mcm do do je kau ni  ...aku senyum kat kau pon salah ...weh dose ke kalaw aku senyum..wehh aku pun takde hati nak senyum kat kau la.. sbnrnye ,,aku dah terpandang kau time ak senyum tu,kau pon perasan kate ak senyum kat kau..siap kecho lgy ckp tersenyum2.,knpe ko senyum kat ak .. uwekkk bpk perasan kau kan ..

tapi tak pelah ..aku kan budak baik.taknak malukan kau .,aku senyap jee..weii budak aku dngar kau cerita cerita pasal ak dekat jiran kau ,weyy gay boy jugak kau kan ...siap mintk tlog jiran kau tu bukakkn aku punyaa blog lgy..weh buad semak bca blog aku 

dah lah aku malas nak layan ko ...tapi aku nak thu jugak ape yg ko cerita dekat jiran kau tu .,sampai jiran kau tu nak kenal dgn aku ...bg penyepak nak????hmmm k lah ..eh kalo ade org senyum kat kau tu jgn lah marah ..blas lah balek dgn satu senyuman yg manis n ikhlas ...kan senyuman tu satu sedekah ngekkk !!! 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget