awak..awak dah curik hati saya lah!!
Monday, May 2, 2011 • 6:06 AM • 0 comments
wah ., berbelon2 dah hati noran..haha akhirnya..dapat jugak noran lupekan c S tu...,you.,you thu tak i mmg dah minat dekat you dr i darjah 3 lgy., i selalu tunggu you balik sini ...HAHA., i boleh tak perasan i ske kat you.. wahaha., sekin lame nye., daripada 2005 sampai sekarang dah 2011 .,baru i perasan yg i suka dekat you., tu pon sebb you yang start add i dekat FACEBOOK.. i pon tkthu manelah you thu name i n jmpe facebook i,, you mmg hebat i mmg i dr dulu nak carik you punye FB tapi tak jumpa lah.....

haha., muke you mmg manis., nk kate you handsome., tak berani lh .. haha tinggituu haha..name you nak dekat dengan abg angkat i yang paling i sayang waktu i form 1 dulu haha ., siapa??rahsia huhuh.. you thu tak sejak you add i dekat FB ., i hari2 nak online sbb nak chat dengan you gilakkan i..

mule2 i tengok you dah ade relationship dengan sorg perempuan tu ., tapi i tak rase i melepas kot., i pon tkthu kenape..haha i gila kot!i still chat2 dengan you.. but2 you yg mule kan dulu ea., bukn i..hihi

waktu cuti sekolah you,selalu balik melaka..bila i nampak kereta you park dekat depan ruma hati dah start berbunga2 ., lagu hindustan pon ttbe je start ..i dah ready nk dngr you maen gitar...haha i mengaku kekadang i curik2 dengar you maen gitar,.. aha!kadang2 bilei keluar rumah je terserempak dengan you.. Damn part ni lah yg paling i tak suke you tahu tak..sebb bile i tengok org yg i suke ., i akn tersenyum lebar., sampai tak boleh nak cover., then teros i tunduk ., tkod you nampk yg i tersenyum aha., maluu!

i tkthu mcam mane i bole suka dekat you padahal hati i baru je disakiti oleh orang yang i sayang, dah lah i susa nak lupe kan die., you mmg hebat..i jahat ke you thu tak bile i dapat thu yang you dah single baru2 ni i melompat sampai tak ingad dunia.. :DD

semalam rumah you ade buad kenduri aha., muke you sangad tidak boleh belah ..takod nak tengok muke i ea ., yerlah stiap kali you lalu depan i mesti you tunduk bawah ..kenapa ??haha malu??haha masing2 dekat dalam FB beria2 chat..but depan2 diam seribu bahasa kan ??kakah i pon tak berani nak tegor you .. :P

HARITU satu hari sebelum kenduri you ade chat dengan i tetibe you tnye datang tak kenduri rumah you ..what ??actually i takthu pon ade kenduri dekat rumah you., i maen bantai insyaAllah jer haha.bukan salah i mama i yang tak cakap dengan i..

ape maksud you nak ajak i text dengan you ek ?? pelik lah tk paham maksud you lah hahaha .. i mengaku i mmg blurr ., so bile nak cakap dengan i cakap biar terang terang hahaha

you you semalam you nak balik kenapa tak bgythu i ., i bangon pagi tengok kereta you dah tak ada., sedih sekejapan..haha .angau kan i bangon2 carik you.. gilak!!

i on FB you tak ada ., resah gelisah hati ini ..huuhu . hujan lebat didalam hati ni tau ..macam nak mati tngok kereta you dah tak ada .,aha gurau2

okeh dah i dah malas nak maen sorok2 berbahasa2 ., or nak menipu or berselindung ...i ckp terang2 dekat sini ... I SUKE YOU :DD. 

Kalau you tak bukak blog i ni naseb you lah sape suro you tak bukak haha., you sangad2 untung lah ., i tkthu kenapa i boleh sukekan you tbe2 jer.., pdhal i still tak bole tinggalkan ex i ...
i nak you ingad yg i taknak harapkan ape2 i tak harapkan you suke kat i jugak i just nak teros terang jer., dekat you i tak suke simpan2 ni ... i taksuke :DD so nak terima i ., tak nak terima ., its up to you F.. :)

kate2 yg benar2 jujur..:AWAK AWAK SAYA DAH TERSUKE DEKAT AWAK ..HATI SYA DAH TERPAUT DENGAN AWAK...TAPI SAYA TAKTAHU KENAPA SAYA SUKA AWK !!

*Tak sabar nak tunggu cuti yg akan datang i nak tengok muka you puas2 ... :DD



OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget