best gila
Saturday, May 21, 2011 • 2:40 AM • 0 comments
yey best gila pagi tadi noran dapt keluar dengan gf noran ...nak thu siapa ., audra lah sape lagy huhu
best gila ..mula mula aku mcm tak dapat pergi sbb papa tak nak benarkan ...thu jer la noran ni kan kaki merajuk haha., noran mulakan lah kerja merajuk noran tu lepas papa noran tk kasi noran pergi ..apa lg .,papa noran mmg tak boleh tengok noran nanges teros dia bagi ...haha!!herh rimas ., keluar tadi kena belagak alem ..,papa suroh pakai tudung ., nak tak nak apa lgy., sarung je la tudung tu ., die dah bagi noran pergi dah cukup baik

kesian audra lama die tunggu noran ...haha !!hurm tadi dekat lbrary papa noran spy noran tau hee..nak thu time noran kat atas sne td noran duduk dgn audra., terkejut noran sbb audra bawak bf dia skali ..nggeng .,kalau papa noran nmpak mati lah noran .tapi still buad muka selamba duduk sebelah audra ..

kan noran dah kata msti papa noran naik atas tengok noran buat ape??eh tapi pelik papa noran tk datang pulak dekat noran ...haha ., tapi still gelabah satu badan nak cakap apa ni kalo papa aku tnye...dah siap berkomplot dgn audra lgy., kalo papa noran tnye siapa laki tu kate abg audra jee ea...HAHA.

lepas tu noran turun audra dgn pakwe dia ..sumpah lupe name pakwe dia tu ape hahaha. ..,then nak pergi mintk duit kat papa noran ni .,tkod gila..duduk kat luar sekejap keluar je nampak fatin .ape lagi noran tarik lah fatin..noran kate kat aten aten aku nak pinjam kau kejap haha !!pinjam aten mintk duet dekat papa.kononnya aku keluar dgn aten la.,nak cover tak kena tempat.,dah sah2 papa noran nmpak noran dgn org lain td kan sekarang noran dtg pergi mintk duit dgn org lain..hapelaa noran ni huhu

selamat papa tak tnya ape2 ., time nak makan tu tkot gila kalo2 papa noran tetiba keluar ke apa ..tapi best noran dpt suap audra tadi hee...abes kat sane td noran jumpa adip tiba2 jee dia tegor noran ..HAHAH., bf audra tu tak makan pon., PUASE lah konon bak kate makcik tu tadi yee hzzhzhz ., die minum air sajee..noran dgn audra sebok borak2 ., yg si mamat ni ., dok senyum ..n maen empon die tu ,noran rampas kang nak ?..hahaha

lepas makan kita teros turun bawah .,tapi bf audra tak ikot tah die buad apa kat atas pon tkthu..noran gn audra sempat amek gmba..noran story2 dgn audra..hahaha !!!tapi dalam cerita2 ni noran tkod jugak kalo papa noran marah ke apa nanti ..dah lama2 tu bf audra pon turun., kesian dia. ,kena duduk sorg2 ...dah duduk2 tu lepas tu noran nampak abang anip ..dah lama kot tak jumpa die haha ..noran tegor die., die pndng noran mcm nampak hantuu haahaa !!

dah lama2 tu papa noran keluar ..,,huhu ., dah berdebar niyh ...herhhhh hurm dalam kereta still buad slambe ., terdetik jugak kat ati ...bila papa aku nak tnye pasal budak tadi ni ..ceh sampai rumah ., n sampai sekarang papa aku tak ade tnye apa2 pon., Alhamdulillah...terkejod aku. ,first time papa aku tak mara aku keluar dgn budak laki ..ape kes ni ??heee

pape pon audra kita suka keluar dgn awk ., lepas ni kita keluar lagii ye,,, dgn janna jugak tau ...huhuhu ..kk bye    

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget