budak degil
Thursday, May 19, 2011 • 2:14 AM • 0 comments
aha ., korg korg thu tak mama noran tak thu yg noran tengah exam ...mak ai ., tu yg noran buleh online and update blog tu ..hatoyai ni kalo tak lulus pekse mamposlah noran..

 harini ..harini ..,nak pergi tengok saya suka sangat sangat cerita ni ,mama jum lah pergi tengok cerita ni ..

tengok tu tak sedar2 awk tu tengah periksa ..duduk ruma baca buku sudah lah .,esok periksa sains tau awk jgn main2..laen kalikan boleh tengok beli disc suda ...ala beli disc tak best lah ., tak real mcm dlm cinema ......wekkk melepas nya..

tapi ape nak buad., noran tak nak gagal lah tok pekse ., tak sanggup kena marah gn papa mama. ,,,, kena lah duduk ruma jaa tadahkan muka ni depan buku ...

bye nurkasih ...sesiapa yg tengok cerita tu., sampaikan salam saye kat die ye...wekkk sedih nye. , terngiang2 lgu nurkasih tu kat telinga ni ...hummm

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget