doh doh doh
Sunday, May 22, 2011 • 9:11 AM • 0 comments
bapak ah jantan kau belah lah ey.. tengok muka kau ., nak pengsan aku doh!!dah ada makwe ade hati nak ajak org couple!!gempak sial kau :P ., weh seriously ak tak suka kau lah banggang..kenal tak sampai satu hari nak ajak couple!!weh lepas ni kau tak payah carik aku doh., aku tak nak kawan gn kau., aku tak suka kawan dgn budak yg kerja time skolah! ., senang cerita aku benci kau ngok..

aku dah ada pakwe ,n pakwe ak sampai bila bila tetap janna n audra

ini pakwe aku yg setia:
 itu pakwe aku kau paham ..tkde sape yg boleh replace tempat dieorg..

love JANNA n AUDRA more more..
dah dah baek kau belah ,aku dah taknak tengok number kau dekat phone aku ..kalau taknak kena sepak gn aku.,baik kau angkt kaki dari idop aku ye dohh!!blah blah..

AKU MELUAT TENGOK KAU,AKU BENCI KAU !!!

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget