hah ., kau gila ,,,,
Tuesday, May 3, 2011 • 1:11 AM • 0 comments
kau tahu tak aku benci dekat kau sangad2 ...Tapi aku pelik kenapa sangat susah untuk aku menjauhkan diri dari kau..dah byk kali kau lukakan ati aku ., kau pinggirkan ak., kau marah aku ., kau maki aku ...tapi ak tak pernah rase nak jauhkan diri dari kau

aku terima kau setiap kali kau datang dekat aku ., aku terima kau bile kau takde kawan... :D .,aku masih menerima diri kau walaupon kau dah sakit kan hati aku mcm mane pon..

kau dah lme tak tegor ak., bru2 ni kau datang dekat ak., tibe2 jer kau cakap2 dengan ak ., tye pasal tusyen ak ape sume.... aku betol2 pelik deng perangai ko., sekejapan berubah!!dah berapa bulan kau tak tegor ak !!

then tiba2 time dekat sekolah kau datang kelas ak., perh langsung ak tak sangka kau sanggup datang kelas ak., smata2 nak tye pasal tusyen ak., tak penting pun lah ., kenapa kau sanggup sampai nak dtang kelas ni ???

time dah balik sekolah tu .,aku bukak handphone ak. ,terkejod bila tngok ada mcg dari kau ....gila! dah lme kau tak call or mcg ak., ape kne ni ....??pastu ak anta mcg kat kau., ak saje2 buad2 takkenal.,saje je ak tye kau siapa....haha koe melayan ..mule2 xnak bgthu yg koe ni siape.., dah last2 tu bru ko nak teros terang.,aha membazirkan kredit jaaa...

heyy ., budak kenapa kau asyik tanye pasal tusyen aku jaa ??time aku nak perg tusyen pon kau tahu bila... then bila aku tnye mana engkau tahu . ,kau cakap kau tusyen dekat sebelah tempat tusyen ak...

terfikir kejap:SEJAK BILA SEBELAH TEMPAT TUSYEN AKU ADE TEMPAT TUSYEN LAIN ???PELIK BETOL MAMAT NI ... 

Aku kan blurr main yaa kan saje ape yg kau cakap ....  

sampai je tusyen semalam ., belum sempat duduk .,,, bagai nak melayang2 ak nampak muka kau :P ., gila kau sampai hati kau tipu aku ....ish .,benci benci benci ., nak masuk tempat tusyen ak tak mao cakap aku.... :( .,,patut lah kau sampai datang jumpa aku dekat kelas!!

time dekat tusyen semalam aku langsung tak tegor kau ...sebenarnye ak nak datang tegor kau .,tapi aku takut lah ...aku takut kau tak suka., aku takut kawan2 yg lain salah sangka...

masa nak balik tu aku nampak kau pandang aku., tapi tak berani aku nak datang dekat kau., sbb time tu kawan ak ramai ., kesian aku tengok kau duduk sorang je :( :( ..tak sampai hati., tapi nak buat macam mana., ak taknak kawan2 yg lain cakap yg bukan2

masa balik jer ak tengok kau dah kol ak byk kali ., then kau call aku lagi., aku angkat., kau marah kat aku ., kau cakap aku smbong sbb tak tegor n layan kau ...aku tak berniat nak buat macm tu lah ....kau mengadu kat aku ., yg kau malu sbb ckgu mara kat kau ., kau gelabah mse macuk tusyen aritu ...

haha padan muke kau ., sape suro nak msuk tknak bagithu aku ., dah lah dekat situ peraturan ketat gila...kau nak masuk tak cakap aku ., kalo ak thu ak kasik thu peraturan2 die dekat kau ...kesian kau kena marah ...

merajuk betol kau bila aku tak tegor kau ...marah betol.,,tapi kau tahu tak selama kau pinggirkan aku ., aku tak pernah sekali pon melenting ,,, :) 

semalam aku sedih gila bila piker2 pasal kau .., lepastu .,ak text audra., luahkan perasaan aku .,nceb baik dia sudi mendengar.. :)

kita suka bce msej awk yg ni audra ..

           oke., insya'Allah kita akn ikot ncihat awk tu...

n kita tak lupa mcg last awk .. :)

wow ., 24 hours ??? haha thanks sangad audra....kite bertirema kasih sangat dekat awk sbb awk sudi utk dengar cerita kite...sayang awk sangat2 ., awk baik gilak!!

            audra syg .....

 

*thanks again audra coz sudi jd pendengar kita :) ...,ILYSM .xoxo
muaaahhh ..syg awk ketat2 ... :DD

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget