janna
Saturday, May 21, 2011 • 10:31 PM • 0 comments
janna sayang lagi sekali kau buat aku sedih ..kau buat aku nangis bila baca blog kau tu ..nasib kite nak dekat sama !! lelaki semua sama je kan ..suka sangat sakit kan hati perempuan !! , baca blog kau buatkan aku teringat dekat shafiq ..aduh ,tngok selalu ingt dkt die ., knpe susah nak lupa kan die ??

janna aku nak jumpe kau nak nangis same2 dgn kau ..aku tak tahan gila janna ,,aku tak macam kau kuad,,.. hari2 aku ingat dekat jantan tu tah die ingat kat aku ke tak aku pon takthu!!!harap die happy je

janna kau ingat tak gmbar yg dekat atas tu ??gambar time kite keluar sama2 dulu ,jalan2 mcm org gila..hee aku miss gila2 time tu aku nak jumpa kau nak jumpa julia sbb korg je lah yg boleh buat aku gila2 happy aku rindu gila kat korg

koe thu tak time aku bce blog kau tu ., takpasal2 ak menanges ..ishhh.gilakan !janna ak ., tak sabar nak jumpa kau 

love JANNA ...n JULIA

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget