loser
Wednesday, May 25, 2011 • 4:02 AM • 0 comments
ha ., terkejod bce entri noran ...hee nak thu tak ade budak form 4 ni die betol2 carik pasal dengan noran auu ., die dgn sedara die suka sangad carik pasal dengan noran kaum kerabat die sama jelah .mse noran form 1 dulu die datang tackle noran tapi noran buad dunno je ..hari2 die kol noran weh hawaw lee kau

lepas tu kan mse noran form 2 noran couple dgn sedara die..taknak cakap lah siapa ..then ade satu hari ni noran ade prob dgn sedara die nii.. noran igt lagi time uh melaka maju ..time ade prob tu lah die amek kesempatan nak rapat dgn noran balik kononnye nak tlong stablekan hubungan noran dgn sedara die tu FUCKLAH awak :P ..amek kesempatan jerrrrr !! padahal time tu kau tngah couple dgn kakak angkat aku uh..sampai kakak angkat aku marah kat aku .,tak sampai hati atu tngok kakak angkt ak ..

weh budak pasal kau lha kakak angkat aku tak tegor aku lagi ...sial kau .then time dulu time aku tngah sebok2 couple dgn sedara kau tu ., kau sebok2 buruk2 kan sedara kau then kau ajak aku couple dgn kau ...hahaha hapak lu lah !!!! aku tak de hati dgn kau malas nak layan kau lah .

masa harijd aku kau marah2 aku fuck kau budak ,,,aku geram gila kat kau ., kau kate aku kacau2 kau ..eleh hebat apa kau sampai aku nak kacau kau. .nceb bek lha pakwe aku de time tu., klo tk hbes kau kna maki dgn aku 

dah lama aku tak dengar story kau ..then minggu ni ttbe ade sorg budak form 2 jumpe aku ., die kate kau sampai kan FUCK dekat aku ., wah ape kes??berasap aku kejapan... then budak form 2 tu ckap sbb zul kate aku kacau die., telefon2 die ape sume .. lahawei top ke kau aku nak kacau kau .weh aku tak pandang kau lah wei ..pewhal ttbe nak tuduh aku ..num kau pon tak trsave dekat phone aku tau

wah perasan gila kau ., aku tak ada hati nak kacau kau lah budak LOSER ..eh eh kau tahu tak aku FUCK kau balik sial ..aku geram gila dekat kau ., kalau kau berani sangat datanglah F2F dengan aku ., ni kau suro budak form 2 yg jadik postman kau ., aha dasar jambu lah kau weh..dah tu ada hati nak number aku ..nak buat ape.??nak jual ,jual ah ade aku kesah...aku thu lah kau jlous dgn aku ., dr dulu kau jluos dgn aku kan ..kan..kan ..haha rilex ah bro..., waaa tak goyang lah sama luu

weh gmbar ni untuk kau


amek kau ...eh kau piker kau buad mcm ni kau boleh jdik kawan aku eh???boleh...haha mimpi kau lah ...kau tahu tak kau tak akan dapat jdik kawan aku ., dgn perangai kau mcm ni ., dah lah kelas BODOH ..muka serabai ..tak level gan aku ngokk ..benci aku !!.,aku mmg nak kau benci aku ., aku taknak kau ade dalam idop aku ,kalau boleh aku nak sedara kau tu pon tak pernah wujud dalam idop aku ..dah kau belah sekarang...I HATE YOU DAMN MUCH..., FUCK kau jantan ...loser

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget