mintk maaf sangat2
Monday, May 16, 2011 • 1:45 AM • 0 comments
Ya'Allah noran baru perasan yang noran dah banyak kali mengecewakan orang terutamanya abg noran .,, korg noran nak mintk maaf sangat2 kalau sebelum ni noran pernah sakit kan hati korg gila2 ...
korg sebelum ni korg ade baca post yg noran tulis pasal ape yg abg shafiq buad dekat noran tu kan ??noran nak korg lupekan ., sebenarnya noran bukan nak buad die malu noran nak die sedar je ape yg die lakukan ,,,please korg jangan salah kan die !!!!
Semalam noran dapat mcg dr die., noran rasa yg die marah gila2 kat noran sbb noran buad mcmtu dekat die., tapii die cakp dia tak marah kat noran..noran tahu abg marah lah ...
blajar buad muka sedih setelah lame tak rase sedih....abg adik nak mintk maaf sangad2 ., adk berani bersumpah depan abg yg adk tak niat lngsung memalukan abg.,adk just sakit hati dgn ape yg abg dah buat sebelum ni ., kalau adk mcg abg., adk thu yg abg tak akan balas nyee., lgy abg marah dekat adk adelah., soo adek pilih tok ceritakan semuanya dekat blogg ni., sbb blog ni lah satu satunya tempat adik luahkan perasaan adk ., abg adk janji dekat abg lepas ni adk dah tk buad perangai macam ni lagi ....abg abg thutk adk sayang gila babi dekat abg., soo abg salah kalo abg cakap adk buat tu sume bertujuan untk jatuhkan maruah abg ., adk mintk maaf sangt2 adk merayu sangat kat abg maafkan adk yg takthu ape2 ni ..........

Weh korg aku mengaku yg aku keterlaluan sebelum ni .,lantakalh korg nak cakap ape .,tujuan aku tulis blogg ni untk luahkan perasaan aku ., bukan untuk memalukan sesiapa. ,kalo korg rasa ak buad benda tu sume sbb nak balas dendam dkat abg aku ., korg gila salah lah weh....aku buat bnda tu suma time aku marah ,aku bapak langsung tak piker ape akibatnye,,.. :P ., soo kalaw sesiapa yg tak berkenaan dengan cerita aku ni korg tak payahlah mengungkit2 cerita aku ni lah ea.,korg tak dijemput pun untuk perbesarkan lagy kes ni !!

abg adk mintk maaf abg tolong lah maafkan adk., jgn lah marah adk ., jgn lah simpan dendam kat adek .,adk tak sanggup nak tanggung ni sume ., sumpah gila babi.,adk cakap yg adk sebersalah sbb dah buat abg macamni .....abg maafkan lah adk ,adk lemah tok tanggung semua beban ni ., adk kecik .,belagak jer macam org besar2 tapi kalo kena jentik sikit dah menanggis. ..wekk ., serious adk tak berani nak baca msg yg bagi kat adk semalam .....adk tabahkan diri adk untuk bace ., lebih dari selautan airmata adik mencurah2 bila baca mcg abg tu.,nak thu sbb apa ,walaupon abg tak ada depan adk .,adk rasa takot sangad bang.,adk ni penakot.,tak berani manapun

abang tolong maafkan adik ., please ........

korg ., abg ..n yg laen2 noran nk mintk maaf kalau noran pernah sakitkan ati korg semua., noran sedar noran byk sangad buat salh ,,,noran nak korg tahu yg noran sygkan korg semua., noran tknak kehilangan korg., kalo boleh noran nak korg sentiasa ada disisi noran .....

korg lepas ni pleaselah lupekan ape yg noran pernah ceritaa tentang abg noran tuu...dia tak salah ape pon...noran yg slah .,maafkan noran ye korg..please lah lupekan ape yg noran dah buruk2 kan dia sume tu tolong lupakan ,...noran gila melutut dekat korg

abang kalau abg dah bace post ni adk nak mintak maaf sangat2 kat abg ..adk janji dgn abg n semua org lepas ni adk tkkan menyakitkan hati sesiapa pun......gila2 janji ...abg adk rindu gila dekat abg., abg thu tak sejak abg stop cntact dgn adk.,adk rasa mcm kehilangan seseorg ...abg adk harap lepas ni abg sudi utk maafkan adk dan contact adk mcm dulu2 ., adk rindu nak mcg dgn abg ape sume ......adk mengaku adik salah.maafkan adk ye bang 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget