ponteng..
Monday, May 23, 2011 • 10:15 PM • 0 comments
ngee besh nye ...harinie noran tak de paper., soo ape lagi ., ponteng lah ..dok rumah ..thu tak harinie noran bangun pukul 11 ...hee ..,hurmm eya pon tak perg skolah gak., ea bukan kita je yg tak perg skolah ramai gila tau.... tak percaya perg lah tengok bpape ramai bpak st. David yg tngah online FB sekrang ni..hah ramai kan ?? hee

noran dok umah asyek ingat nak update blog jee.. bile dah bukak blog tak thu pulak ni cerita ape ..hee., hurm dah duduk rumah ni ., rindu pulak dekat kawan2 dekat sekolah tu., ape yg dieorg tengah buad kan ..ish rase rugi pulak tak perg sekolah  ...

hmm noran nak say thanks dekat sape yg sudi bace belogg noran ni ., noran tak sangka ade org yg sudi bce belogg noran ni hee...thanks jugak pade followers noran thanks korg sbb sudi fllow noran ..
bagi sesiape yg bekenan dgn belogg noran ni ., follow lah noran ea., insyaAllah noran akn follow korg balik :)


OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget