SKJDP!!
Sunday, May 22, 2011 • 9:26 AM • 2 comments
eh korg thu tak noran ttbe je rindu dekat kawan kawan SKJDP ..noran rasa mcm nk jumpa je dgn dieorg!!!erh noran gila rindu dekat dieorg., terutamanye dkat qamarina!!bestie pertama noran ., kalo noran dpat jmpa diekan ., noran nak hug hug die!! noran nak balik dkat sekolah rendah dulu ., noran rindu dkat pn. rogayah,asiah.n pn. Rohana ..nnnn teacher herlina jugak..audra betol tak kita eja nama mama awk hee!!!

noran harap malam ni noran mimpi pasal skolah rendah dulu dulu ...hee eh2 ., ckap pasal skolah rendah .teringat pulak dekat najwan,firdaus,keven.. dah lama tak jumpa dieorg ..rindu kottt

noran gila rindu dekat ex-ex student SKJDP .,cikgu2 SKJDP..n SKJDP jugak ,,nak sekolah kat sane balik !!nak jadik budak2 semula ., nak nampak cute lagi time pakai pinefore dulu ..hee..gila beranggan kan ??masa mane bolah putar balik.hadoy noran noran!! k lah noran dah penat mengarut ni .noran nak tidor., esok periksa paper math n KH

korg doakan npran dapat menjawap k...noran takot gila.,sbb paper2 ni lah paling senang gila nak dapat merah..heee doakan yg terbaik utk noran k..igt noran sentiasa syg korg

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget