taylor university n sunway pyramid.. awesome :P
Sunday, May 1, 2011 • 9:31 PM • 2 comments
HEYYO .,sabtu lepas., Saya*(kak ezzah,ikmal,mamat,kak farah,mybestie_fatin,n kak bedah., n budak yg laen) perg lwatn ke taylor university... sangad besh ..university dsitu sanad besar dan besh., saye mcm nak belajar dekat sana sja ., HAHAHA .berangan

whatever..haha dekat sana saye belajar care2 untuk buad icecream ...chef die sgt baek n ensem ., dr FRANCIS .,saye lupe nama dia. .aha.best gilak. org dekat sana semua nya baik2..dekat sana., saya bukan dengar sangad ape yg org tu cakap ., thu dok amek gmbar je., nceb baek ckgu tak marah...suasana dekat sane sangad best..

saye taknak balik melaka..hahah

n the best part is.....jeng keng (D SUNWAY PYRAMID) .,yeeyyyhooo

masuk jer sanway , teros carik balik air...dari berbaju sekolah ., teros tukar baju jalan ..masing2 dengan gaye masing2...n thanks byk2 to kak ezzah coz dah tukarkan gaye noran...mmg laen gile!!ramai yg tegor..

aha., kami semua mcm kambing lepas dari kandang., merayau2 tak tentu hala., masuk sana masuk sini bukan beli apa pon..
last2 saye beli jugak T-Shirt n cekak ..bytheway bukan pilih sendiri pon..saya tk reti nak pilih barabg sendiri. cekak t kak ezzah yg pilih kan., sangad cute n T-Shirt fatin pilih kan :)

duet bawak beratus2 ., beli dua barang saje.. ahaha :D ..pengguna yg bijak ., n jimat cermat lah katekan wah ceh.. hahah..Alia., kite dah kiremkan salam awk dekat Sunway tu., die taknak terima salam awk lah., die ckap kalo awk krem duet baru die nak terima ahhaha

saket betol kaki ., huhu ..masa nak dekat balik tu bru ingad nak makan., kalotk jalan mcm tk ingad dunia., tinggal 30mnit lgy, macam gila kami cari kedai makan ., semua org bungkus saja...makan dalam bus laa..haha...dah tu semua berlari mcm kene kejar hantu ., nak balik ke bus !!time tu boleh pulak terpisah ..

aku,mamat n fatin terpisah dgn dieorg..peh mcm nak mati mencari,,,last2 jumpe jugak., kn marah dengan ckgu sbb lambt..huhu ...

lantak lah asalkan selamat :DDD

ICECREAM BUATAN KAMI ..
                                MYBESTIE(ATIN)
                                                                               kakak baru :D
                                                     
                                                                              
                                     abg saya ni  
                                      kami

                                                                                   wif kak ezzah:DD



CKGU SAYE NAK PERG LAGI ...



OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget