weeee folio sejarah tak siap bangga nye :D
Wednesday, May 25, 2011 • 2:52 AM • 0 comments
heyyo nak tahu tak ckgu dah bagi mase 2 bulan dekat noran, tapi noran still tak siap2 kan lagi ., sampai harinie last day bru terhegeh2 nak buat folio uh ,,HAHAH!! ., time ckgu sejarah masuk kelas tadi semua orang buat muka ..then noran dah gila gelabah tau,,,.

terperajat gila tiba2 je ckgu menjerit..."KENAPA RAMAI LAGI YG TAK HANTAR FOLIO NI"hawaw aku piker aku sorg jelah yg tak hantar folio rupenye ramai lagi malaun yg tak hantar folio..termasuk bestie noran ni fatin ..

wah tkod gila siot ..cikgu sejarah kata ckgu nak folio harini jugak.hmm gawat deh .folio semuanye dkat ruma. ttbe idea gila noran datang.noran suruh mama amek noran dekat sekolah ..sbb kalo noran balik skul bru buat folio tinggal due jam je utk siapkan folio..ish mane sempat dahlha satu hape noran belum buad lgy.

noran dah hbes buad paper seni ..tapi lepas ni ade lagy paper seni .tapi paper seni 1 die sampai blek sekolah then noran kata blek je lah tak payah amek paper seni..seni x penting ..haha hawaw 

macam org gila lah noran carik alia sbb nak mintk pendrive noran dekat die ...hadoy turun naik turun naik;berpeluh noran nasib baik asmidah setia meneman noran time tu ..thanks yaw <3



dah tu call mama kate nak balik nak buad folio.mula2 mama ade membebel jugak tapi sekejap jea...last mama amik noran .masa mama nak amik noran tu principal pula ada ., dia tnye noran knape ..noran men bantai kata sakit perut wahaha !!!
then die kate nak balik ke??dgn bangganya noran kata yup! .die tnye noran lepas ni bukan ade paper lgy ke ..noran kate ade., then die kate mcmmane??noran kate seni tak penting..wah dah mcm good good je budak ni kate depan principal mcmtu ,haha

then principal kata dekat mama "mcm ni lah PN. sy boleh benarkan noran balik.,cume die kena amik periksa sebelum kenkawan die amik lah,maknanye kita anjakkan masa untuk jawap periksa" then mama kata ok ..wuu tunggu lagi sejam dekat sekolah tu., weh sayang jugak principal dekat aku eh. ,sampai dahulukan aku untuk jawap periksa..thu tak ckgu kat sekolah tu sume syang aku kenal aku ..

takpercaya??pergilah STSD..tnye je sesiapa kenal NORAN x??msti dieorg ckp ohh,kenal2 ..haha!!wuu dah2 ., then principal bawak noran dekat bilik khas untuk jawap periksa. ..then kat situ dah ade sorg pakcik n makcik kerani dok jaga noran .wah macam tuan puteri time tu.. noran pon ape lagy .mcam org bodoh bru nak belajar membaca., dok tergaru2 kepala jawap periksa tuh..

almaklumlah .,seni bukan bidang saya !! ., taksuka punya pasal semua soalan noran hentam ..taklah semua ...paper tu sejam ..noran jawap setengah jam je...pakcik tu pun terkejod ..noran buad dek jer...hahaha ..noran keluar je noran pergi masuk kelas noran jap jumpa dengan asmidah tolong bindingkan dia punye folio 

time dekat koperasi tuh ..perrr gila lama weh menunggu sabar je. noran perg naik dekat library nak jumpa alia ..die kate pendrive ade dekat rumah die .balik t die toling print kan untuk noran oh okay !! tkpe noran balik jer lah ...buad je lah ape2 yg patut kat ruma t

mama dah tunggu dekat pejabat ,,then mr, guna lalu ..,mama kata mr. guna bru marah budak2 kelas aku sebab tak hantar folio ...wuu selamat aku tak de dalam kelas... cehhh bangga then mr. guna nampak aku ...ckgu kan kenal aku then die tegor aku ., nampak pulak die aku tngah peggang folio ., ape lgy die tnye folio tak siap lgy ?? 

takot siot aku ., then aku cakap a'ah.. then die senyum belah mcmtuh jer sial ..perh tak marah ??cewah terkecuali lagi sekali ..gebang betol siot aku harinei ..then sampai rumah jer..terkapai2 nak on lappy..buad folio lah konon padehal on FB dulu ..lepas tu tangan gatal2 dok kol kawan ..yelah nak thu jagak ape yg mr. guna memekak kat kelas tu ..

ak kol dira die kate mr. guna marah gila2 dohhh.. die kate esok mr. guna nak suruh hantar folio ..wah berbungga hati aku siot ..ESOK ??CEWAH ..still ade masa lagy lah weh ...serupa kalo noran tak balik tadi kan ??haha tapi takpe lah dapat on9 cepat sikit..

harinie noran untung gila gila tu ...heee  

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget