akurindukau !!!
Thursday, June 16, 2011 • 3:10 AM • 0 comments
adoy aku takthu lah mcmane aku boleh ttbe rindu dekat kau ., sedangkan aku yg mintk kau tinggl kan ak ,aku terasa sangat sbb kau ungkir janji2 kau .kau kate kau taknak tingglkan aku tapi skarang ape yg kau buat ..nk cakap dgn aku pon tak sudi .ape lg anta mcg kat aku .,langsung takda lah kan ???hmm weh okay aku mintk maaf aku yg salah :( ., tapi akusayangkaulahbodoh ., akurindukau .. hari2 aku ingt kau ..kaulah budak cute,budak yg pling baik yg pernah aku kenal ..aku taklupa time kita jumpe masa MSSM Badminton haritu ,teruja gila aku tngok kau.hebat kau maen :) . sekarang ni aku takot nak pegang badminton lagi aku takod nak perg dekat dewan yg kita jumpa dulu ., sbb aku tkod aku ingtkan kau ..kau dah tinggalkan aku aku rindu lawak kau..weh datang lah balik ,aku tak kesa dah kesah lama tu .aku dah lupa apa yg kau buat duludulu ..please wey, aku rindu kau

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget