audra ....
Wednesday, June 15, 2011 • 1:03 AM • 0 comments
audra sayang kita rindu gila dekat awk .lepas ni kita dah tak boleh nak jumpa macam selalu lagi..kita dah tak tusyen dekat BALBIR lagi lha syg.,kita dah tukar tusyen dah..sory my dear sbb kita tak bgthu dekat awk yg kita nak tukar tusyen ..actlly kita nak cakap tapi awkkan dah tukar number, kita takada number baru awk tu..nak post dekat FB tngok awk dah lama tak online..imysm <3 cehhh nak nanges dah ni.nanti kalau ada masa kita keluar samasama ye..banyak story yg kita nak share gn awk syang ..audra jangan lupa kita tau..ALWAYS LOVE YOU BEYBEH .. :(

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget