LELAKI =_="
Wednesday, June 22, 2011 • 7:31 AM • 0 comments
betol cakap bestie aku "A" n cousin aku "J" yang jantan semuanya takguna ..kenapa ., hmm pantang nmpak perempuan lawa .mcty nak usha kan ., bile nk usha tu .mulalah bagi ayat berbunga2 ..herh geli aku . aku dah cukup meluat dgn perangai lelaki ..first kenal ., mcm2 dia buat kalo boleh 24JAM die nak msg or bersembang gn perempuan yg die nak tackle ni ,,but dah lame if die dah boring or dah jumpa yg lain ., mulalah die wat doh je,, *mothafucka,betol la.(agak pelat untuk memaki)haha

k bru2 ni noran ada kenal gn sorg budak ni ., pfftt , dah lama noran takkenal2 dgn budak laki lepas noran clash gn ex noran uh... wah konon nak setia lah.,tapi hampeh., gatai gak nak kenal gn org len . then , enthlah ..bru beberapa minggu noran kenal die .ttbe je noran mcm suka,dekat die .die ade gak beberapa kali try noran.. but noran slow2 dulu
humm ILOVEYOU ..tu ayat yg die selalu jgak lah bagi dekat noran ., mula2 noran tkod nak balas so noran diamkan jaa.dah lama2 tu noran pon mcm suka dkat die., so noran berani tok balas apa yg die katakan tu ..hmm,tapi still sayangkan my ex :P takda sapa boleh ganti tempat dia ..berani try lah..ok .mula2 noran kenal dgn budak ni ok je..
die baik gila dgn noran... humm tapi makin lama noran makin ragu dgn die.., tapi noran tkod gila hilang die, walau noran gn die tkde apa2 ikatan .noran tkthu nak ckp kenpa gn noran =_=

bru2 ni noran check wall die dkat FB ..tngok die ada tag gmba perempuan ,cmment "ILOVEYOU"kat gurl uh., status letak name gurl tu ... ok ok ., SUMPAH noran sedih .. lelaki tak guna kan ? benci dia ? humm dah terlambat dah .hancur suda hati ni.lepas ni ape ea., mybe die letak in relationship pulak gn gurl tu kot


pfft menyesal gila ., lepas ni noran dah taknak dengar perkataan ILOVEYOU or ucapkan perkataan ILOVEYOU tu dekat sesapa lagi, noran dah serik gila, noran dah taknak percaya dekat budak lelaki .semua sama je., tak lari dgn sikap playboy dieorg..benci
dah lepas ni kalo korg rase yg korg ni playboy takyah lah kenal gn aku..buang masa korg jaa..err dah dah , malas nak cerita pasal budak laki ., menyampah..utk ***** erm pasnie takyah lah kau nak carik aku ., aku dah thu pangai kau macamana , aku dah tak cair lagi dgn ayat hang yg berbunga2 nuh,yeah Sumpah aku sedih ..kau jangan risau ah, aku dah delete number kau pon., aku tak akan ganggu idop kau .tapi kau ingt wey kau dah buad aku sayang dekat kau tau ..ehem , sampai sekarang aku tnggu kau anta msg or call aku ., tapi hampeh takda., takpe la., mybe ak mmg kena lepaskan kau

k la k la, tak sanggup nak tangkap leleh lagi., mybe hubungan kau gn aku sampai sini ja kot..aku pon malas nak piker2 la .aku nak peksa., taksuka la nak piker pasai jantan2 yg tak bawak faedah dalam idop aku., dah la nak out weh., buku2 sekolah dah memanggil aku pupye..sygsampaimati :)

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget