class im back !
Wednesday, June 29, 2011 • 2:47 AM • 0 comments
haha agk gedik kan entri tu ..tapi itu kenyataan nye ., 3A5 dah kembali ceria..kami semua dah bersatu kembali :D . aku happy sangat wehh sekarang kami dah semakin rapat seperti keluarga !! emmm nak thu tak .member2 aku byk sangat problem,tanpa segan silu kitaorg share sumenya.. kesian dekat bro aku elyas n azim . diaorg ade prob gn couple dieorg.. wekkk tumpang sedih . ala wak lek wak lek .. takyah dok frust la. peksa mao dekat .korg couple ja gn buku buku korg nuh.. lexx la bro aku dah lama menjanda ok jeeee.. haha best ape single kita "BEBAS" wekkk haha

cikgu kata kelas kitaorg trouble gila .. wekk ckgu jlous ., ckgu p la crix kelaskelas laen ade tk jumpa budak2 yg sebaik kitaorg .. takjumpa punya. kami caring,happening, n sharing .
Aku sebagai adik kat dalam kelas nuh... cehh bangga(akmal takyah jlous.,itu kenyataan)
nak nsihatkan abg abg n akk akk aku ., takpayah lerr dok stress2 k .. ,chill .., cool saja dah k .kita kan family. weh weh . nak tnya ni dulu time aku gado gn korg napa kelas senyap je eh ? time aku dah ok gn korg heboh gila babi kelas kita... wah ceh gedik sial ..hee

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget