dia,dia dan dia ..
Saturday, June 25, 2011 • 3:37 AM • 0 comments
ngee , best gila harinie(tak semuanya best,sekarang aku tngah sedih) .. tadi dekat sekolah ada carnival ...aku ajak diana n audra..dieorg datang ..hehe loveyou dear ..syg gila dekat audra ,die sanggup dtg walaupon baru balik dari tusyen ..thanks audra ..syg awak J ..n n qamarina thanks jugak sbb dah dtg .aku rindu gila babi dekat kau sayang .. jumpa kau teros peluk kuat2 ., tknak lepas tadi tau :D Kau lawa sekarang ..ingt tak masa kita kecik2 dulu (gelak besar) ..kau lah best friend aku yg pertama tau ..best friend time kecik2 hehe ..satu sekolah aku ajak kau pusing.,yela mane thu lepas ni tk dapat jumpe kau lagi ...kau dok asrama ,rumah pun dekat selangor.. herrrh missyou beybeh

time dgn audra pulak kerja asyek amek gmba je ., hbes btri cmera nuh., wahaha.jlous tngok audra jalan2 tadi ngee.., lepas tu , aku jalan sorg2 jap audra jalan gn kawan die .Ya’Allah tak sangka aku yg die datang .. kau tahu tak aku nampak siapa ??? (SHAFIQ) .. à tegur die tk ?? humm tak pun L aku takod .yelah diekan tk ingat dekat aku lagi ,awek die kan ramai lagi ., mane lah nak ingt dekat ex die yg sorg ni .so aku buat bodoh ja(dalam hati nak sangat tegor kau,sedih gila sbb takdapat pergi dekat kau) ..
Aku takboleh tngok muka kau then aku belah ..,masa dengan audra Sumpah buat muka heppy .. dalam hati ., dah macam air terjun dah ..nak meleleh airmata ni .saja taknak susah kan audra,die datang nk heppy2 .bukan nak tngok aku nanges.cukup lah aku share gn die pasal prob gn member2 aku nuh., aku tknak kata yg aku sedih sb tak dapat tegor Shaf
Err macam2 org aku jumpa time tu ., dapt jumpa kamaru ,,wait2 (KEVEN) pon ., haha <gatal>..abg anep,abg syuk,abg izzat,abg faez, n ramai la. Yg takboleh belah aku tngok muka (keven) tadi die macam takpercaya aku jalan dengan audra .hahahaha..SIOOKKK au jalan dengan audra n diana ., eh salah eja syok heheh
Time nak balik., dok borak2 gn kak nisa.akk thanks sbb sudi dengar masalah noran ., akk selalu ada bila noran ada masalah ., noran tkkan lupakan jasa akk., noran syg akk ketat2 .. hee., lepas tu pergi dekat kak
syidah pulak ., die pon dengar masalah aku ., ramai yg jadi penasihat aku ., dieorg sayang aku uh.,au au teharu .paitu lepak gn abg syuk,abg izzat,kak halimaton ,n kak nuril ..best best.. huhu ..dah lama2 tu lepak gn audra balik ., taknak join org2 besar becerita.,larikan diri awl2 hahaha..beberapa minit pastu mama diepon sampai ..hantarkan die sampai kat kreta au .. hee syg die ., lepas dah hantar audra., blik dkat stall blik .,nmpak pulak “A” gn “F” or “E” tgh jumpe ... tersenyum lebar aku .
Maybe “A” dah pertimbangkan ape yg aku cakap tu kot... aku harap dieorg baik2 balik .erm... da kemas2 aku pon blah .paitu alek sampai rumah je teros online., aku macam tk percaya yg “A” tulis kat FB yg die mintk maaf n die hope dapat berkawan gn aku .au au ., tapi tadi dekat sekolah mcm pandang laen macam jaaa...ape2 je lha.. “A” aku takmarah kau pun lah..kita mmg kawan kan
Em dahlah .aku nak sambung sedih ni. ,sedih gila tak dapat tegur SHAF ...wekkk ., tkpe la aku arap die bahagie ...dah la bye. , sygsampaimati

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget