err , apapon tk boleh
Tuesday, June 21, 2011 • 3:34 AM • 0 comments
hmm , terkojod., pelik,tertanya??? kenapa blog noran ni dah simple gila ..haha ..ok , mmg noran dah padam semua sbb ,blog noran dah buruk gila mcm hutan ...noran nak adjust blog noran ni , jlous plak tngok blog org len lawa2 ., trutama nya blog janna ngee..

k lah buat mase ni noran tak boleh selalu update blog ni sbb peksa dah nak dekat,nak kena baca buku ..ngee sedih sedih ..pastu pasni noran bz .,nak kena ajar budak2 kawad,gn sekolah petang, gn tusyen lagi ...huit huit ,boring gila dgn rutin harian yg macam ni.tpi Redha je laa,kata nak jadi murid cemerlang. ,haha p kat toilet bowl .nak muntah meyh.ayat tak boleh belah langsung...

errr , takpa2 kalo noran ada mase , nanti noran curik2 tol update my sweet licious ni ., apa tu ? my dear bloggy ni laa., hahaha . k la noran nk out., nak tngok CINTA MELODY ., :P ... bye korg..sygsampaimati

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget