gotong royong
Saturday, June 18, 2011 • 4:06 AM • 0 comments
waa., mesti tertanya tanya sejak bila noran rajen join aktiviti2 mcmni ea ?haha entah lah ttbe rase mcm nak rajen2kan diri je dgn kerja2 khidmat masyarakat ni., daripada dok goyang kaki xdak kerja kat rumah tu kan ., xkan lha kerja nak tido 24jam ..hmm ., kol 6pg dah bngon ..ttber je rase nak pakai baju warne merah tu., err noran pon tkthu napa ., dah lame tak pakai baju tu :( ., kesian die ..okay ... dah siap2 ., then perg dkat gelanggang silat. .ingtkan budak silat pon ada., buleh lha cuci mata siket., tapi hampeh ..aha ., aku gn haziq jer budak REMAJA yg ada., remaja kottt., haha (gelak besar)

dah sampai bfast jap kat sana .,then telinga ni noty pulak terdengar ada uncle tu cakap jap lagi ada RAKAN MUDA from TANGGA BATU nak mai ....waa ye ka ? hahah .nga sebok2 dok makan .., ttbe nah amek kau segerombolan jantan2 macho dgn baju bewarna merah pon sampai ., waa masing2 muka tak boleh belah ..(baru bangon tido ye bang) hahaha.. jap2 baju samalah ., dah janji kaa ?hee .,pastu noran sebok dok usha mamat camera man dia tuh ., hot naw ...hehe ., tinggi nak mampuih

dah lepas makan., ttbe mama panggel suro ikot haziq jalan ...hmm memang potong stim .wah ceh., sejak bila aku jadi gatal pon aku takthu .....dah hbes meronda ,n kemas satu taman ., semua perg masuk bilik bacaan untuk buat ujian kesihatan ., biase lha my mom kan org besar kat situ ., cehhhh bangga. ,then aku pon dok tolong lah kat sana .. mula2 takda org sangat .so buley la rilex2 dok men sms dgn tuttt ., nak thu sapa ?adelah haha ..tgh sebok2 mcg gn die ttbe mamat2 ni plak dtg. ,hmm hampeh .

mula2 aku dok tolong dieorg timbang berat., nak timbang berat pon nak mintk tlg mcm tk pernah buat pulaksss., hadoyai..dah tu ukur tinggi pulak .,nak ukurkan tk sampai diaorg yg lagi tinggi dari aku .aha last2 dieorg kira sendiri ..ye saya mmg pendek :P ., Yg tk boleh belah masing2 takod jarum macam aku .ngeee ..dah check darah p lah buat turn naek bangku ., saja nak buli dieorg suruh buat samapi 3 minit ., amek kau semput masing2.aku yg dok nunggu ni lagi la penat dok tunggu sekor2 .,dah tu yg tgh duduk nih., sebok dok kacau2 ., rasa mcmnak tapak jaaaa.,siap mintk number.,lantak lha kau .. :P

nahh dah abes buat semua benda ., p lha makan ., baru nak bangon amek makanan dah abg camera man yg encem uh dah tolong amek kan .,waaa terkejod aku .,hmm nak taknak amek jee lha., kalo tak amek kang die kate aku sombong ., nah amek kau nasi kurng maen banyk lagi ..tngh duduk makan tu ,dia sebok pulak dok amek gmba., rasa mcm nak rampas ja camera dia bwak balik ruma., dah lah pkai DSLR fav aku tuhhh bila nak dapat agaknya =_=" ..

ehmm yg tkboleh terima tu dieorg panggil aku akk ., pnggilan terbaik ! masa dieorg suma nak balik ., sebok daaa amek gmba ramai2 ., aku nak chaww da masa tu ., ttbe , budak2 tu panggel aku .,abg camera man tu pon sama ., suro join amek gmba sama2 ., gila malu ...perg jela ., dah perg tu ., dah lah ., masing2 dok kecho suroh dok sbelah dieorg., last2., dok tengh2 senang. ,emm berjam2 duduk katr situ .amek sekali dua takpa lah ., berkali2 plak ko nak amek., lebih betol .pastu dieorg sume balik ., sorg2 dok tegor aku ., seksa nak melayan sekor2 ., org mintk nombor aku bg Facebook aku .haha

then dieorg suruh like page kelab dieorg., okay., balik ja aku teros online n like kelab dieorg tuh., perh dieorg mmg hapenin ., duduk dgn dieorg., asyek gelak jaa., sampai tak ingat dunia...grrr., nanti kalo ada apa2 acara kat taman ni lagi harap2 dieorg ada.,..cehh lebih suda!

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget