herh ...
Thursday, June 23, 2011 • 6:47 PM • 0 comments
hurm ., ape yang aku buat semalam semuanye tak kena ...IDK why ...,sedih sgt ... kenape lah die wat macamnie kat aku ., ye aku salah sebb kata mcmtu kat kau...tapi aku langsung tak maksudkan benda tu ., aku sayang kau lah ..tolong lah jgn tinggalkan aku ., yup aku mengaku lepas ex aku kau yg dah berjaya curik ati ak..

bngon tido semalam .. ,shret shret .. hum selsema pulak .. satu hari aku menangis sbb ingt kau . ,weh aku tkthu knpe aku sedih weh .sampaikan kenkawan aku dekat sekolah pon perasan :P

Pastu semalam aku online , ttbe kau anta IM kat aku ., kau cakap kau terasa dgn ape yg aku tulis ., sory weh .. SUMPAH aku tak maksudkan ., sumpah aku tak benci kau
herh ., kecewa weh bila kau kate kau percaya yg aku benci kau ..

aku hope gila lepas ni dapat berkawan ngan kau lagi weh ., kau baik :P ngee.., weh ingat aku sayang kau weh ., aku tak benci kau .hahaha

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget