mengarut ...
Monday, June 20, 2011 • 3:56 AM • 0 comments
ceh ... pagi2 tadi datang sekolah je dgn satu senyuman yg lebar ... aku pon takthu hantu ape yg merasok badan aku .. pastu turun kereta ja.  ,rase macam malas semacam nak jejak sekolah tu ..lupe pulak harini ade perhimpunan .kenalah beratur gn classmate yg tak serupa classmate tu!! urmm ., sampai2 je dkt tapak perhimpunan  yes .. dah jumpa kawan. , Ily ada., tak payah lah aku nak beratur dkat kelas aku nuh.. menyampah gila! 

dah beratur gn Ily n the geng cam biasa lah ., ketawa2 mcm tak ingt dunia., pengawas lalu pon wat doh jaa,..paling gempak c eya.bercakap satu skolah boleh dngar ...hmm dah hbis ckgu membebel ttbe ada persembahan dak2 choral speaking ..pastu kena pulak duduk kat line budak2 5A4 ., kesian aku tngok dieorg haram jadah dieorg takpaham tapi still ketawa jugak ..adoy

pastu suma dah abes ,apa lagi masuk ler kelas...time nak masuk kelas tu ,ttbe jer ade jembalang ni dok bersuare ...e'eh napa tak duduk je dekat dalam kelas 3A4 nuh.. pehh budak ni macam nak mintk sepak je...ak nak jawap je kalau sekolah ni bapak aku yg pnye dah lame aku perg pindah 3A4 lah., bkan 3A4  je 3A1 pon aku boleh masuk ..but nceb mood aku baik time uh aku diamkan je ., budak2 mcm nuh takyah dilayan .wat habes air liur je kalo bertekak gn die .

wah gembira nye hati bila tngok c hantu lagi sekor tu tak datang sekolah aman idop aku sekejapan .kalo tak dalam kelas asyek buat aku naek menyampah je dgn die. errr,masa kelas agama dok lagi gn budak2 A4 .,dok borak2 ., ckp pasai politik la., makan la apa la, yg best uh ., budak A4 uh ada 4 org madu aku ., apa lagi berkumpul lah madu2 aku nuh., wah ceh,,kami kawan naaa..tak gado pon., hihi ..boleh lagi dok cerita2 pasal c ***** uh., aku tak join la.malas ,maku dok siap kan pembetolan,ustazah mcm thu aku tak siap kerja ...dia pon tak datang terbaik hahaha

ahaha ,masuk ja kelas balik si lahabau ni datang tempat aku ., tetiba nak peluk2 peh geli aku ., cm si.. je pangai die.,  weh kau pikir aku adek2 kau apa., kau peluk lah gf kau tuh puas2 pehal kau pelok aku ., teros kena siku gn aku .. padan muka kau...ngajok gn aku p mati lah same kau .


time rehat pulak ., perhhh duduk pulak sebelah bekas madu ...susah betoi couple gn playboy ni ., sini sana ada ja madu ...naseb2 ., aku nak tercekik bila dngr die ckp"pakwe aku ramai lah tkthu nak pilih yg mane satu encem2 pulak tu" adoy kau ni ., lawa sangat ke kau ., err nak kata pandai,pandai lagi aku :P ., Itu kenyataan k .


teros aku belah dari situ ., tak tahan... habes rehat ...dalam kelas dok gurau gn budak laki ., time dah nak balik tu .,sume dah ngatok .nak ilang kan boring c jantan2 ni men ***** hadoy apa nak jadik ., yg tak boleh belah tu ., time sebok borak2 gn pika n liana ttbe dak amer muncul kat sbelah aku ., melompat teros aku mcm nampak pontianak ..amer2 


teros aku tengok muka dia .,adoy ...tak boleh belah,cair sekejapan :D ,,,tngah sebok dok tenong muka dia loceng pon bunyi ..doh., potong stim toi ..HAHAH

 

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget