jlous ke bhai ?
Thursday, July 14, 2011 • 12:47 AM • 0 comments
woit2 ., ade budak jlous la aku tulis pasal Amer dekat belog .. haha ., ala mcam aku takperna tulis pasal korg kot .. tkpe lah aku wish die je pon .... kelakarlah korg pasal tu pon nak jlous .,bialah sesekali Amir nak rase bangge .. Amer istimewa eh ? istimewa sgt lha kau aku tapak kau kang.. korang pun dengar lah cerita aku bg hadiah dekt die., mane datng aku bg die hadiah pon aku tkthu ., eh pakwe aku punye arijd pon aku tak bagi hadiah ., nak bagi c amer hadiah watpe ? buang karen jurk .. hhaha

em dah lah takyah nak ngajuk2 lagi.. arijd korg sume aku wish kan kan ??? gn aku pon nak merajok ish ish ish.. hehe ... peluk korg kuat kuat ... xnak merajuk k !! haha .. k lah aku nak dating dengan buku math aku ni .. pupye ..

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget