rindu korg
Sunday, July 31, 2011 • 11:45 PM • 0 comments

humm ., aku tkthu ape nak jadi gn budak2 kelas aku ., dulu gadoh sbb aku(bukan nak bangga ini kenyataan)sekarang ni gaduh antara lelaki gn prempuan pulak ..masing2 tak tegor satu same lain ., aku yg langsung tak masuk campur pon dieorg buat musuh sekali ...weh korg thu tak hari hari aku rindu nak gelak gelak gn korg... :(aku rindu nak duduk tempat aku balek.,,kau thu tak disebbkan korg sume aku terpakse dok dpan ., aku ni bukan nya rajen sngat ., tapi disebab kan korg aku merelakan diri p dok depan ., aku kesian gn N***** n L**** asyek kena buli gn budak laki ..ape nak buat aku kan budak baik..

sekarang ni Az** dah laen .,Ai*** takmacam dulu ..,perangai die makin terok ..Az*** lagilah macam setan dah aku tngok ..AM**  :( ., Die dah laen sangat aku dah macam tak kenal sape die., sekarang dalam kelas susah sangat die nak pandang aku ., senyum tak ..datang borak borak lagi lah haram .... aku rindulah kat korg sume ... AM** aku rindu time ko tolong aku siap kan projek kayu dulu ., ko sorg je yg datang tolong aku .., ,kau buat dari mula sampai hbes kerja aku., last dapat "A" kerja aku tu kalau aku buat sendiri tkthu ape jadi ., di sebab kan hal korg gak lah aku dh tak berani nak tegor "E" ..

sekarang ni kelas kita dah tak meriah macam dulu lagi ., dulu kalau ckgu masuk mengajar cikgu marah sbb budak perempuan dgn budk laki same je pangai same2 buat bising .,same2 suke sakitkan ati cikgu tapi sekarang dah laen ., cikgu marah kite sbb kita bergaduh ., same2 tak bersefahaman ...tolonglah korg aku nak korg yg dulu ,,,aku taknak korg gado ..aku tak suke cara korg bergaduh ., kasar sangat. , bahase yg korg guna tu...hum, .kitakan kawan ..kalau berselisih faham siket tu dah adat lah ., tapi jgn lah sampai nak dendam2 ni .., dalam hal ni ., masing2 ade salah masing2 ., ape salah kalau korg maafkan satu same lain ...

dulu aku boleh maafkan korg ., kenapa korg sekarang takboleh buat macam yg aku buatkan???cikgu dah banyak kali complain pasal budak laki n perempuan ni .., tak pasal2 sbb gadoh ni ckgu kata ckgu nak amek balik laptop sorg2 ....hmm aku takkesah laptop aku kene tarek pon aku ade laptop len ., tapi kawn2 yg laen tu korg tak piker..??? yg tk de kena mengena tu ., tk pasal2 dieorg pun kena ., korg takesian ?ish .,,aku harap sangat korg dapt berbaik macam dulu ., itu yg aku harapkan sangat2 ...kalau lah korg berbaik semula aku insan yg paling bahagia kat dunia ni :)

please eh korg., aku syg korg sangat2 <3

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget