takot =_="
Friday, July 1, 2011 • 9:36 PM • 0 comments
herh seram gila .. ttbe terfiker nak PMR dah .. mengigil satu badan..WAIT ramai kot kenkawan yg dok tnye (noran you tktkod ke nak PMR dah,but still online pe sume) .selama ni buat bodoh je.n sekarang baru noran perasan yg noran sepatotnye belajar bukan maen2 ..
airmata dah berjurai2 ... takod gila ni !!
noran benci gila tngok markah MID-YEAR EXAM noran ..macam nak cmpak jauh2 je..untuk TRIAL ni noran nk buat betol .. malu gila lah kalau noran Fail ., tahon ni noran kena belajar betol2 .. noran kena bersaing dengan sepupu2 noran(zee,daniel,janna)nak SPM (kak nadrah,kak nabilah) yg nak UPSR (shahir) ..ramai gila kan sepupu noran yg amik peperiksaan penting thon ni :( pe yg dieorg rase skrang ni ea ?

herh itu noran tkkesah lah tu semua .. yg noran thu noran nak buat yg terbaik .. noran nak kena bersaing gn dieorg sume.. cucu2 nenek sumenya pandai2 aku taknak malukan nenek .. lagi2 papa n mama noran hmm nmpaknye lpas ni  kena kurang kan main2 ., outing,online n maen phone..kne tingglkan sume habit2 bruk tu..noran akn rindu kat blog ni ., dkat Fb noran .. n kawan2 noran ...
korg .....nak mintk tolong boleh tk., korg tlg doakan kejayaan noran ea.. noran teringin sangat nak dapt Straight A for PMR .noran akn berusaha bersungguh2.. korg pon tolong doakan noran k :)  .. noran tkthu kenapa noran rase nak nanger je sekarang ni .. tkpe noran janji mulai harini noran tkkan main2 lagi ... noran sayang korang semua .. bye korg.. :'(

ASSALAMUALAIKUM

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget