weird =_="
Wednesday, July 6, 2011 • 3:19 AM • 0 comments
pagi tadi,sampai sekolah je teros buat muka ...dah tak reti nak bagi senyuman *_* ....
sebelum masuk kelas tadi ade budak ni senyum2 kat aku ..kau pikir kau ensem ?
aku nak tapak je muka kau .. dahlah buat2 cerita...aku dh r ade prob .,kau nak tmbahkan prob aku lg .. JANTAN sume takguna ..dalam kelas tadi entah lah sedih sangat.. takde semangat nak belajar !!! idzfan,azim,alif,nadira,fatin sume pandang aku . masing2 tanye kenapa dgn aku .. takboleh nak cakap ape aku dah taktahan nak tanggung semua ni =_=" (kan bagus if abg Shafiq ade sebelah aku skrang ni) dulu die selalu ade time aku ade prob :'( ...tengah tahan dari menangis Fatin pulak datang dekat ak !! die tnye kenapa dgn aku .. aku btbodoh je.. tibe2 die sebut nama budak ni,teros meleleh airmata aku.


fatin:ape yg die buat dkat kau lagi ??
me  :entahlah atin aku tkthu nak cakap ape
fatin:kau dgn die dah couple
me  :tak,aku tak couple dgn die
fatin:bukan die dah terima syarat kau ?
me  :ye mmg die terima tapi ......
fatin:oke aku faham ... takpayah lah kau sambung ayat kau
         kau banyak kali kena macam ni..kesian dekat kau
me   :hemm, aku benci jantan macam tu
fatin:sabar ye aku tahu ape yg kau rase sekarang ..
me  :die jahat
fatin:kau sayang die ?
me  :aku takthu nak cakap ape lagi
#teros menangis


Kau pelik dulu kau yg nak sangat aku bagi peluang dekat kau.dulu kau kata kau nak bahagiakan aku..kau cakap kau sayang aku,,kau selalu amek hati aku ..haha kelakar kan kau .. time aku taklayan kau,kau kata hati aku keras..kate aku sombong.. bila aku dah bagi kau kesempatan kau buat aku macam ni kan??? kau mmg pelik...betolkan aku cakap dkat kau dulu yg kau tak serious ??? see ..dahlah aku dah malas nak piker kan kau ..lepas ni kau nak buat ape buat lah .. aku takkesah wehhh..terimakasih sbb kau pernah buat aku sayang kau,happy dgn kau,suka kau,n sudi kawan dgn aku :) ... thanks wehh ...aku takkan lupa kau ..n terimakasih banyak2 sbb kau sakiti aku :) ..
aku harap lepas ni kau bahagia :) .. IKHLAS ..aku tak dendam ape2 kat kau.
terimakasih banyak2 weh dah bagi aku kenal kau



OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget