bila nak sembuh ni ....
Tuesday, August 23, 2011 • 12:42 AM • 0 comments
sedih gila.. raye dah nak dekat but sakit aku ni belom sembuhsembuh lagi.. sedih nye.., mulemule aku demam .. demam belom baikbaik , sekarang aku batokbatok pulak .. kalau batok biase je tkpelah jugak .. ni batok macam org nak mati .... hmmm :( ., mama cakap kalau hari jumaat ni aku belom baik baik lagi die nak hantar aku kat hospital ... mane tak dari 14 haribulan haritu aku sakit sampai sekarang belom baikbaik lagi .. wekkkk taknak raye kat ospital .. xbest .

humm tkod je ari khamis ni aku takdapat nak join dieorg .., ciss nak pergi sane je msti aku sakit ., tahon lepas aku kena chicken pox ... ngeee malang betol. tapi kali ni aku tak kire ., sakit ke tak ., aku nak pergi jugak khamis ni .....
humm kawan kawan aku sume cakap yg aku ni lembik kejap kejap sakit . .humm bialah yg sakit tu aku bukan korg.. btw aku tak lembik lah.. dah Allah nak bagi aku sakit ., nak wat cmne Redha jew lha .tpi pape pon aku tknak mama aku hntar aku kat ospital .. humm taksanggup , :(

#cepatcepat lha sembuh .... aku dah tak boleh nak telan ubat yg banyakbanyak tu .

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget