nak jadi macam dia
Saturday, August 13, 2011 • 4:23 PM • 0 comments
ok .. aku tak tahu harinie nak berceloteh ape tpi tangan ni dok gatai sanad nak ME-naip .. so aku cerita lah pasal org yg aku minat gila2 .. seseorg tu mesti lah ade org yg die minat kan ?? conthnye SITI ke FASHA ke MAWI ke ., ok kalau aku pulak aku minat kat uncle n untie aku !!
                                                            busu haziq n angah anil
kalau korg tngok AF4 korg kenal kot sape Busu aku tu .. (mamatgigil) cehh haha .,kenapa aku minat kat busu aku ??? ok aku minat die sbb aku suke menyanyi ..nak jadi macam die ah konon . best gila tau jadi artis.,sana sini pergi sume org tegor .ingt lagi time pergi jusco gn die sebok nak cari barang ramai pulak org yg sebok mintk amek gmba lah .,sign lah (sign aku tknak mintk pulak)haha

ok pasal angah aku pulak

aku minat,suke lalala macam2 lagi lah ...die lawa,suke tngok muke die...baik tau ,bile blek kg. je msti riuh dgn suare die...aku nak jadi mcm die gak ..(wartawan) wahh byk citacita aku kan ?? hAha..muke die sweet gila tau .hope sangat dah besar t aku dapat jadi macam die ..die dah kawen dah...
                                                                          
                                                                                                                                                    
----------- >                    gmba time angah kawen aritu...                              

                                               ni gmba die gn husband die..sweet kan dieorg ???
                                                    bile agak nye aku dapat p sini kan ?teringin nak angkt gmba mcm die..dah macam model dah... srious aku jlous hhahaha


k aku malas nak cerita bnyk2 lagi korg tngok jela gmba2 yg kat bawah ni

                                           busu,angah&husband

                                                       husband angah(aku xthu nk pnggel die ape) .. with busu
                                           busu ..WOO MAN UTD tuu aku suke3
comel kan ?haa , eh phone kita same :D


ANGAH
BUSU..aku suke gmb ni
angah
busu n angah :)


btw  ., korg nampak tk perut angh tu besaq ? die tngh pregnant anak pertama ..huhu..,berisi dah kan badan die ???semoga cepat bersalin ,,,dah tak sabar nak main gn anak angah. .. aku nak sangat anak die tu anak perempuan ... nanti lawa pon macam mama die tak ??? huhu

ok sampai die sini jelah yg mampu aku type ... nak sambung tidor dah hahaha bye

--------------------------------------------------SIARAN TAMAT---------------------------------------------------
                                                     

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget