selamat hariraya :)
Friday, August 26, 2011 • 11:53 PM • 0 comments
yey .. lagi brape hri je lagi nak raya kan ... ramai yg tak sabar sabar.. tapi thon ni rye aku tk best lha ., terpaksa raya dekat rumah sorg sorg ., maksud aku raye dgn family aku je lha., selalu nye raya ramai ramai ., sepupu ,sdara ., makcik pkcik semua ada dkat rumah aku ., tapi thon ni yg kat KL semua tak dapat nak turun melaka. . shaheera die raya kat Kedah ., family mama die kumpul kat sana thon ni ., achik maybe die ikot suami die balik Kedah jugak ..thon ni banyak yg raya Kedah ... kenapa hah ??? *pelik ..hazimah , nabila die balik melaka lmbat dlm raye ketiga mcamtu ., sbb kak nabila trial SPM die nak dkat dah ..kesian aku sorg sorg ., sedih nye ...dah lah aku taksehat ..,malang betol huhu

takpelah ..thon ni pon aku nak peksa ., tak boleh nak rayaraya sangat., terpaksalah aku raya dengan buku thon ni , takboleh nak ikot mama jalan sangat .. hummm ,tkpe tkpe ... bulan sepuluh nanti aku raye puas puas ... MERDEKA sekali gus!takpe lah berkorban siket .., tu sume untuk kebaikan aku jugak :) ...,hummm ... 

  #tak thu nak merapu ape .. dah dah aku nak study .. papai

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget