sengal -,-
Saturday, August 20, 2011 • 5:45 PM • 0 comments
sory bhai gmba kali ni agak kurang ajar.. but gamba ni aku tujukan dekat budak perempuan yg langsung tak reti nak jage mulut tu ... eh sesedap hati mak bapak tiri kau nak cakap aku pakai tudung sbb ikot trend ,lepas tu dok heboh kat kawan aku n kawan2 mama aku .. FUCK OFF lah si** besar sangat pangkat kau nak bawak mulat pasal aku ... lepas tu cakap blakang2 pulak tu. aku tahu lah kau goyang gn aku pastu berani pulak kau nak bawak mulut pasai aku ......F2F la wei .ape msalah kau ?muke kau macam nak mintk sepak dengan aku kan ????? ! *huh batal pose aku dok makimaki org .
Eh pompuan aku thu lah kau jlous gn aku ..kau pakai tudung tak selawa aku.. lepas tu kau nak buat buat cerita gitu .huh sabar jela .nseb baik aku ade kesabaran lagi .., kalau tak dah lame kepala kau 2 tercabut kau tahu . lagi sekali aku dengar kau bawak cerita pasai aku ..,mmg sia sialah idop kau aku kerja kan
#aku tak kacau idop kau ..kau jgn kacau idop aku ...BITCH

OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget