fenin woi ...
Saturday, September 24, 2011 • 3:19 AM • 0 comments
damn ! priksa belom pun lagii ., tapi semuaorg dah bercerita pasal nak pindah sekolah..  haritu mama lah yg start ckp na aku pindah sekolah., die taknak aku stay kat s.david tu ..wooo sedih nya .  , kalau betol betol pindahhh .macam2 aku tinggalkan nanti ..hummm mama cakap ramai yg nak amek aku after PMR  ..maklong ila nak amek aku .,die kate fom 4 t skolah ja kat damansara .,nek itam suruh dok muar..nanti skolah dgn cucu dia  ..malas nak dok gn dieorg ,aku teros mohon sekolah teknik .., aku amek bidang kecantikan ,bakeri,semi chef .. tak silap aku dkat muar dgn negeri sembilan ..buleh dok asrama .papa pulak nak aku skolah kat STPM ., janna tu sekolah kat STPM lagii die nak pindah .ni papa nak suruh aku masuk STPM(Sekolah Tinggi Perempuan Melaka) xmao aku .bestu semalam aku saja ja tnya mama , 
me:ma sebok sebok dok cakap pasal pinda ni ,ape kate olan dok gan maktok ja kat Sungai Petani tu ...dok gn          dia best. , lagipon kan die dok sorg ..abg yen kan kat Sabah dahh
mama:kau jangan ngade ngade ..abes sape nak hantar kau sampai ke Kedah tu ?
me:naik bas boleh ...
(abg ipan menyampok)#hahaa , kau naik bas dekat area melaka ponn tak pernah ni kau nak naik bus sampai Kedah tu ?woi jgn berangan la budakkk 
me:apehal gelak pulak woiii..betol lah .,lagi bek aku dok Kedah tu ..boleh jaga maktok .
abg ipan:haha ,kang bukan hg jaga maktok .maktok yg jaga hg tau tk ?
#sakitnya ati aku ... !
hmmm ...sebenarnya , aku malas nak pinda .. sbb dah byk sgt kenangan kat St.david tu .., aku pon dah ada byk gila jawatan .. bukan senang nak dpt apa apa jawatan kat St. david tuu .nanti aku kena tinggalkan jawatan PRS,bdminton,Kapten Kawad,pemantun sekolah,bendahari kelab rukun negara..humm sayangnya .tahlah mama dah suruh pinda...tkkan nak lawan ckp die kan ?tngok lah after PMR nanti ape jadi .ikot aku dok teknik dah kira ok kott,,tapi masalah lah ,ade orgtu tak izin kan .huh! susah..masuk asrama pon takbolh . ..mmglah aku masok asrama laki-perempuan .. xnak aku asrama perempuan ja .. sumpah boring wehh .ishhh takpe lah .. tngok dulu kawan kawan aku mcam mane. aku nak thu dulu c fatin tu nak mohon sekolah mane ..aku dengaq die pon mohon teknik kat muar.al-maklum lahh .,pakwe die ada sana . :)) hmm dahlah .aku nak baca buku lah ..mama dah angkt kening tu ...papai 
si tembam:noran naqiah 




OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget