kering :P
Tuesday, September 6, 2011 • 1:32 AM • 0 comments
okay harinie au nak cerita siket pasai sorg budak ni.., selalu gila buat aku saket ati .. tpi best kawan gn die., die pandai maen gitar.. aku mmg suke budak laki yg men gitar :)) sweet kot .. okay ... mne die Faiq Syauqi .. panggil Faiq je lah .. kenal die sejak kecik2 lgi .. dr sekolah tadika kot. . but betol2 kenal ni since aku fom 2 ., tu pon die dok carik aku dalam facebook ., name die dapat pon aku tktau ..dlu die dok Johor .. , jauh kan :( ..., huhu ., sekarang die dh pindah dok Seremban .. aku kenal gn die sbb atok die jiran gn aku ... so bile ape cuti skolah jee  wajib die balik melaka ... best wehh atok die gn atok aku kawan .. bapak aku gn bapak die bestfren anak die boleh kapel kot.. haha .,kawan2 aku yg cakp .. bukan aku ... hihi .,humm die form 4 ., skolah kat SMK . Seri Mutiara.. humm itu je kott yg aku tahu pasal die. , kadangkadang kalau pandang die ade seakan2 Sam Bunkface. . cehh haha .okayyy , sikap die yg paling aku tak suke ., die panggil aku tembam .. watta hack .., okay tkpe., die tu tak sedar diri ., kering nak mampus.. wahaha ., hummm die ni suke sangat call aku pukul 2 ,3 pagi .. semalam dok melayan die sampai pkol 2 kot..aku terlelap satu hari kat skolah pasai die lha ni .. .hampeh., nseb bek tak kena marah gn cikgu .. aku kta tkyah call suare ak takdak .. die takkira .. nak call aku jugak .,siap wat SS lagi .. hummm sabo jelah ..cakap gn die sakit hati jaaa. , ape yg aku cakap kkdang die tkdngr ., almaklumlah ., suare tngh takde.. hihi >< .., padan muka .humm masa cuti raya haritu ., ingt nak jumpe die ., i mean lepak2 lha.. due kali kot die ajak .., tapi tak dapat na keluar lha. .. tkot family kami nmpak.. mampus nnti huhu.,hihi ., die siap bagi thu die kempunan tak dapat jumpe gn aku aritu ., allaaaa kesian kan :P ., tkpe november nanti kita date puas puas k sayang ... wekkk haha .. k lha aku tkthu nak merapu ape dah .., nak kuar ni.. byebye




OLD • NEW
This owner ♥
Thank for coming


Chating here ♥
Leave your footprint here

Put your cbox

Awesome people ♥
Thank for following me

Put your Followers widget